Like a Dragon: Yakuza – Bekijk de officiële trailer en vergelijk de game-key prijzen

1 oktober 2024 om 11:08 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Like a Dragon: Yakuza heeft zijn officiële trailer uitgebracht voor de release op Prime Video op 24 oktober. De tv-serie is een live-action aanpassing van Sega’s actie-avonturenspellen. Fans kunnen de nieuwe officiële trailer bekijken en de prijzen van gamekeys vergelijken op CDKeyNL.

Like a Dragon: Yakuza Watch Official Trailer

Like a Dragon: Yakuza is een nieuwe misdaadactie tv-serie geïnspireerd door Sega’s Yakuza videogames. De serie begint op 24 oktober exclusief op Amazon Prime Video. Yakuza volgt games zoals Fallout en The Last of Us met de overstap naar tv.

De serie van Amazon volgt Yakuza en Japanse georganiseerde misdaadsyndicaten die bekend staan om afpersing, smokkel en andere illegale activiteiten. De officiële trailer geeft een glimp van Ryoma Takeuchi in de rol van Kazuma Kiryu. Like a Dragon: Yakuza begint op 24 oktober op Amazon Prime met drie afleveringen. De laatste drie afleveringen verschijnen op 31 oktober.

Like a Dragon: Yakuza op Amazon Prime: Wat is het verhaal?

Geïnspireerd door de games, speelt Like a Dragon: Yakuza zich af over twee tijdlijnen: 1995 en 2005. Het verhaal biedt een unieke kijk op de games en verkent de relatie tussen Kiryu en Nishiki. De verhalen, die 10 jaar uit elkaar liggen, laten zien hoe elk personage zich ontwikkelt en hoe hun relatie bepaalt wie ze worden. Fans van de franchise zullen blij zijn met deze aanpassing.

Masaharu Take regisseert Like a Dragon: Yakuza. Take is bekend van Hotel Royal en Underdog: Deel Eén. Fans van de Yakuza-games zullen blij zijn om te weten dat Masayoshi Yokoyama aan de serie werkt als uitvoerend producent. Yokoyama schreef de eerste Yakuza-game op de PS2 en heeft ook aan de scenario’s van andere games in de franchise gewerkt. Yakuza-fans willen de tv-serie niet missen als deze op 24 oktober op Prime Video debuteert.

Waar koop je Yakuza Like a Dragon voor de beste prijs?

Het eerste Yakuza-spel werd in 2005 uitgebracht op PlayStation 2 en recentelijk heeft Sega de serie geremasterd en doorontwikkeld. Om te beginnen met deze epische franchise, pak Yakuza 0 voordat je doorgaat naar Yakuza Kiwami en daarna naar Yakuza Kiwami 2. De franchise is onlangs vernieuwd met Like a Dragon: Yakuza, met een nieuwe hoofdpersoon en een geheel nieuwe setting en verhaal.

Vergelijk gamekey-prijzen op CDKeyNL en koop je games voor minder met onze vergelijkingsmachine. Bespaar geld op duizenden videogames van tientallen geverifieerde key-verkopers.

VERGELIJK GAMEKEY-PRIJZEN EN BESPAAR GELD OP CDKeyNL

Download de Allkeyshop Browser Extensie gratis – BESPAAR GELD

Voor al het laatste gamenieuws, trailers en de beste deals, zorg dat je ons bij je favorieten zet.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals op cd-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen enkel nieuws op Allkeyshop te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN