Wolfenstein Alt History Collection in de Aanbieding: Vergelijk Prijzen en Bespaar

30 september 2024 om 00:00 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties
Wolfenstein Alt History Collection in de Aanbieding: Vergelijk Prijzen en Bespaar

Als onderdeel van de Weekend Deal is de hele Wolfenstein-franchise in de aanbieding, met de Wolfenstein Alt History Collection beschikbaar met een korting van 84 %. Een onmisbare korting om de hele nieuwe Wolfenstein-serie te ervaren voor een onverslaanbare prijs.



Waar Je de Beste Prijzen voor Wolfenstein Alt History Collection Game Keys kunt Vinden

De Wolfenstein Alt History Collection is beschikbaar als onderdeel van de Weekend Deal in de Steam Store. Met een enorme korting van 84 %, waardoor de collectie voor slechts €14 beschikbaar is, tot 3 oktober 2024. De collectie bestrijkt 30 jaar van de strijd van de familie Blazkowicz tegen het nazi-imperium.

Maar met CDkeyNL kun je nog meer besparen door ongeveer €3 te betalen voor elk van de 4 hoofdstukken in de collectie. Zeker handiger als je alleen geïnteresseerd bent in het toevoegen van een paar ontbrekende spellen aan je collectie.



De Geschiedenis van de Wolfenstein-Franchise

Wolfenstein wordt beschouwd als de vader van shooters met het iconische Wolfenstein 3D uit 1992. Een serie die niet alleen het gaming-genre voor altijd heeft veranderd, maar die tot op de dag van vandaag voortleeft. Dit dankzij de reboot van de serie door Machine Games met The New Order in 2014, die een nieuwe tijdlijn biedt gericht op William Blazkowicz, beginnend in de jaren 1940 tot de jaren 1960, en uiteindelijk met zijn dochters in Parijs in de jaren 80.



De Gameplay en Belangrijkste Kenmerken van Wolfenstein Alt History Collection

Machine Games biedt een serie singleplayer-shooters waarin we in de schoenen van de familie Blazkowicz stappen, met William als de hoofdrolspeler. In een alternatief universum waarin nazi-troepen Europa hebben onderworpen en zich in de jaren 1960 naar Amerika hebben verplaatst. Het biedt een verhaal in een neo-futuristisch universum met een mix van technologie uit die tijd en onverwachte technologische ontwikkelingen. De Wolfenstein Alt History Collection bevat 4 spellen uit de hele Machine Games-serie met de volgende hoofdstukken in chronologische volgorde:

  • Wolfenstein: The Old Blood
  • Wolfenstein: The New Order
  • Wolfenstein II: The New Colossus
  • Wolfenstein: Youngblood


VIND DE BESTE PRIJZEN VOOR JE FAVORIETE GAMES MET CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN