The Last of Us Part I – Claim Gratis PSN-Avatars & Vergelijk Prijzen

29 september 2024 om 05:00 in Gaming-nieuws, Gratis met Geen reacties

The Last of Us Part I – Ontdek hoe je gratis op PS5 kunt spelen

Het 30-jarig jubileum van PlayStation gaat verder met meer festiviteiten, en met een aankondiging op 26 september biedt PlayStation gratis content voor The Last of Us Part I, evenals de mogelijkheid om de bekroonde game gratis te spelen.

The Last of Us Part I - Claim Gratis PSN-Avatars & Vergelijk Prijzen

The Last of Us Part I – Krijg Avatars met deze Code

Met een officiële post op de PlayStation-blog kondigde het team The Last of Us Part I-thema-inhoud aan als onderdeel van het 30-jarig jubileum. Ze bieden 3 gratis Avatars met Joel, Ellie en een Clicker met de volgende codes, afhankelijk van de regio van je account:

  • Amerika: EENL-3K57-EE8R
  • EU, Midden-Oosten en Afrika: E92P-28D4-DKN8
  • Azië: 29LF-GDBC-CP7D

Houd er rekening mee dat de codes alleen geldig zijn tot 26 oktober 2024, dus haast je om ze te verzilveren voordat het te laat is. Bovendien ontvangen PlayStation Stars-leden die The Last of Us Part I spelen tot 26 november 2024 een digitale verzamelobject geïnspireerd door de Clicker.

Avatar The Last of Us Part I voor het 30-jarig jubileum van PlayStation



The Last of Us Part I – Hoe Gratis te Spelen met PS Plus

Maar de vieringen rond The Last of Us stoppen hier niet! Het beroemde eerste hoofdstuk van de Naughty Dogs-serie is vanaf 26 september toegevoegd aan de bibliotheek van games die beschikbaar zijn met PlayStation Plus Extra of Premium. Dit stelt alle abonnees van de twee hoogste niveaus in staat om de geremasterde PS5-versie van het beroemde eerste hoofdstuk te spelen.

De remaster brengt, zoals we herinneren, niet alleen een diepe visuele verbetering, maar ook verbeteringen in de gameplay. Alles wordt vergezeld door de inbegrepen DLC en prequel Left Behind. En met CDkeyNL kun je besparen met de beste prijzen voor PlayStation Plus Extra of Premium of de beste prijzen voor The Last of Us Part I voor PS5.



ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES BIJ CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN