Sword of the Necromancer: Mis dit Zelda-achtige RPG niet voor de laagste prijs ooit!

28 september 2024 om 10:53 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Krijg Sword of the Necromancer voor de laagste prijs ooit! Tot 90% korting op het spel, edities, bundels en DLC’s. Vergelijk nu prijzen.


News Presented by CdkeyNL

Sword of the Necromancer is een dungeon-crawling action RPG, vaak als Zelda-achtig bestempeld, die een unieke twist aan het roguelike genre biedt. De centrale mechanic van het spel draait om het vermogen om verslagen vijanden te herleven, waardoor ze je bondgenoten worden. Dit voegt een strategische laag toe aan de gameplay terwijl je je eigen ondodenleger opbouwt om de diepten van de kerker van de Necromancer te veroveren.

Het spel werd aanvankelijk uitgebracht op 28 januari 2021 voor PC via Steam, Xbox One en Series X|S, en Nintendo Switch. Uiteindelijk kwam het ook naar Playstation 4 en 5 op 1 november van hetzelfde jaar. Na 3 jaar werd een 3D remake en een vervolg aangekondigd en is in ontwikkeling, maar er is nog geen update over de releasedatum. Dus voor nu, geniet van deze RPG voor de laagste prijs ooit en begin je reis in het rijk van de ondoden.

Sword of the Necromancer Verkoop

Sword of the Necromancer houdt zijn grootste verkoop OOIT! Ja, groter dan de Lente Verkoop in maart, waar de korting tot 80% was.

Koop het spel nu op Steam tot 30 september en krijg 90% korting op het spel. De Deluxe Edition, die de officiële soundtrack en het digitale artbook bevat, is ook in de aanbieding met 87% korting.


Sword

Wil je alleen het spel en de soundtrack? Dit bundle is ook beschikbaar met 88% korting. En als je het spel al bezit en de soundtrack of het artbook (of beide DLC’s) wilt, heeft elk ook een 80% korting.

Het is ook vermeldenswaard dat de Extra Modes DLC beschikbaar is voor download voor GRATIS. Natuurlijk is het basis spel vereist. Dit pakket geeft je 8 nieuwe bazen om te verslaan en 10 nieuwe monsters om op te roepen. Om de nieuwe modi te ontgrendelen, moet je echter “de perfecte eindiging van het basis spel” behalen.


Sword

Waar kan ik de Sword of the Necromancer spelkeys voor de goedkoopste prijs kopen?

CdkeyNL kan je helpen enorme besparingen te realiseren wanneer je videogames koopt door simpelweg ons prijsvergelijkingstool te gebruiken. Het helpt je de goedkoopste prijs van videogames in realtime te vinden!

Ontdek nu de Sword of the Necromancer Ervaring – Vergelijk CD Key prijzen op CdkeyNL.

Om je besparingen nog verder te verhogen, pas de exclusieve CdkeyNL kortingscodes toe bij geselecteerde verkopers die je ook in de tool zult zien. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben dat allemaal geregeld!

Veilig goedkope spelkeys kopen is ons hoofddoel, dus je zult niet alleen de laagste spelkeyprijzen zien, maar je krijgt ook inzicht in de prijs geschiedenis, winkelrecensies, kopersbeschermingsprogramma’s als beschikbaar, en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.

CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN