Waarschuwing! Ravenswatch is nu uit – Mis dit epische spel niet!

28 september 2024 om 09:16 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Ravenswatch 1.0 is nu uit! Ontdek alle day-one updates, toekomstige plannen, releasedatum voor consoles en GRATIS DLC voor Early Access spelers. Vergelijk nu de prijzen


News Presented by CdkeyNL

Ravenswatch werd oorspronkelijk uitgebracht in Early Access op Steam op 6 april 2023. Na iets meer dan een jaar is het spel klaar voor de volledige release.

Het spel is een top-down roguelike actiespel waarin je speelt als helden uit bekende volksverhalen en legendes. Deze helden moeten hordes nachtmerrieachtige wezens bevechten om hun wereld te redden van de naderende Nachtmerrie.



Ravenswatch 1.0 Lancering

Het is eindelijk uit Early Access en we kunnen het spel in al zijn 1.0 glorie spelen! Voor degenen die tijdens de Early Access hebben gespeeld, zal de voortgang niet worden gereset. Het team raadt echter aan om het spel opnieuw te spelen, omdat er meer inhoud lijkt te zijn toegevoegd.



De voorbereiding op de volledige lancering was goed geregeld, met zelfs een patch die een paar dagen eerder werd uitgebracht. Maar zoals bij de meeste releases ging niet alles volgens plan en Ravenswatch bleef niet gespaard. Een terugkerend probleem in Ravenswatch Lobbies werd gemeld, en hoewel het de multiplayer niet verhindert, verlengt het de tijd om toe te treden tot matchmaking-spellen.

Terwijl de ontwikkelaars aan dit probleem werken, werd er een snelle oplossing ingezet, waarbij het vriendenlijstensysteem voorlopig werd verwijderd. Dit wordt opnieuw toegevoegd zodra het probleem is opgelost.

Op een positiever noot wordt de release van Ravenswatch 1.0 gevierd met de lancering van de Supported Edition. Dit bevat het volgende:

  • Volledig spel
  • Ravens Skin Pack: 9 exclusieve outfits in Ravenswatch-kleuren voor de helden Scarlet, Beowulf, De Sneeuwkoningin, De Rattenvanger, Aladdin, Sun Wukong, Geppetto, Melusine en Carmilla
  • Nightmares Skin Pack: 9 exclusieve outfits in Nightmare-kleuren voor dezelfde helden
  • Digitale Soundtrack: De originele soundtrack van het spel, gemastered in een album met 20 tracks
  • Digitaal Artbook: Meer dan 150 platen met conceptkunst en illustraties, van potloodtekeningen tot 3D

Als je het spel al bezit, kun je een van deze DLC’s apart aanschaffen op Steam met korting. En als een kleine extraatje voor gamers die tijdens de Early Access hebben gekocht, krijgen ze automatisch het “Fairytales Skin Pack” GRATIS.


Ravenswatch

Ravenswatch Console Releasedatum

Het Ravenswatch-ontwikkelingsteam was altijd duidelijk dat het spel uitkomt voor Playstation 4, Playstation 5, Xbox One en Xbox Series. Het was aanvankelijk gepland om samen met de pc-versie te worden uitgebracht, maar ze communiceerden dat extra papierwerk tijd kost voor de consoleplatforms en ze wilden de pc-versie zo snel mogelijk uitbrengen.

Maar maak je geen zorgen, de consoleversie is niet langer “herfst 2024”. De releasedatum voor de consoleversie van Ravenswatch staat gepland voor 28 november 2024. Meer details over deze release worden bekendgemaakt zodra de post-launch roadmap is uitgebracht.

Waar kan ik Ravenswatch-gamekeys kopen voor de goedkoopste prijs?

CdkeyNL kan je helpen enorme besparingen te scoren bij het kopen van videogames door simpelweg onze prijsvergelijkingstool te gebruiken. Het helpt je de goedkoopste prijs voor videogames in real time te vinden!

Ontdek de Ravenswatch Ervaring Nu – Vergelijk CD Key Prijzen op CdkeyNL.

En om je besparingen nog verder te vergroten, pas je de exclusieve CdkeyNL kortingscodes toe bij geselecteerde verkopers, die je ook in de tool ziet. Maak je geen zorgen over locatie of platform, wij dekken alles!

Goedkope gamekeys veilig kopen is ons belangrijkste doel, dus niet alleen zie je de laagste gamekeyprijzen, maar krijg je ook inzicht in prijsverloop, winkelbeoordelingen, kopersbeschermingsprogramma’s (indien beschikbaar) en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.

CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN