Dark Souls Remastered PSN: Vergelijk de Beste Prijzen en Kortingen Nu

28 september 2024 om 00:00 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties
Dark Souls Remastered PSN: Vergelijk de Beste Prijzen en Kortingen Nu

Als onderdeel van de promotie “Grote Games, Grote Deals”, is Dark Souls: Remastered voor PS4 beschikbaar met een korting van 50% in de PlayStation Store. De geremasterde versie van het iconische eerste hoofdstuk van de Dark Souls-serie voor een onmisbare prijs.



Waar je Spelsleutels voor Dark Souls: Remastered kunt vinden voor de beste prijs

Dark Souls: Remastered is beschikbaar als onderdeel van de promotie “Grote Games, Grote Deals” in de PlayStation Store. Met een korting van 50% daalt de prijs naar € 19,99, beschikbaar tot 10 oktober 2024. Een niet te missen kans voor de grote fans van de serie om het eerste hoofdstuk opnieuw te beleven in deze geremasterde versie voor PS4.

Maar met CDkeyNL kun je nog meer besparen op Dark Souls: Remastered, minder dan € 18 betalen!



Het verhaal van het spel Dark Souls: Remastered

Opgezet als de spirituele opvolger van Demon’s Souls, is Dark Souls het eerste hoofdstuk van de beroemde FromSoftware-serie, uitgebracht in oktober 2011. Een hoofdstuk van een action-RPG-serie die de videogame-industrie heeft herdefinieerd, waardoor het genre “soulslike” is ontstaan. Oorspronkelijk uitgebracht op PS3, brengt deze Remastered-versie uit 2018 een aanzienlijke visuele en prestatieverbetering op PS4. Het stelt spelers in staat eindelijk te genieten van de ideale ervaring voor een spel dat de vaardigheden van spelers op de proef stelt.



De gameplay en de belangrijkste kenmerken van Dark Souls: Remastered

Dark Souls: Remastered is de definitieve versie van het eerste hoofdstuk van de Dark Souls-serie, met niet alleen grafische verbeteringen zoals gedetailleerdere texturen en getrouwere verlichting. Maar dankzij de superieure kracht van de PS4 wordt alles geleverd in een stabiele ervaring van 60 fps en een resolutie van 1080p. Bovendien biedt de Remastered-editie niet alleen de basisgame, maar ook de Artorias of the Abyss-DLC en multiplayer voor maximaal 6 spelers.

Qua gameplay hebben we het over een fantasy action-RPG die spelers op de proef stelt, met felle vijanden en een parry/dodge-systeem om onder de knie te krijgen. Het biedt de ideale versie van de eerste Dark Souls met een stabiele ervaring van 60 fps, met uitzondering van kleine frame drops in zeldzame sessies op de reguliere PS4, terwijl de PS4 Pro een bijna 4K-resolutie biedt zonder drops.



VIND DE BESTE PRIJZEN VOOR JE FAVORIETE GAMES MET CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN