Ghost Song gratis GOG-code en meer vanaf vandaag op Prime Gaming

27 september 2024 om 11:03 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Claim nu 4 GRATIS pc-games op Prime Gaming, inclusief het hooggewaardeerde spel van 2022, Ghost Song. Tijdelijke aanbieding – Claim je favorieten voordat ze verdwijnen.


News Presented by Allkeyshop

De laatste drop van gratis Prime Gaming-spellen voor september is binnen, en nu hebben we 4 extra games die we gratis kunnen claimen. De line-up van deze week is een mix van GOG, Amazon Games, en de terugkeer van Pearl Abyss.

Het spel van Pearl Abyss was eerder dit jaar eigenlijk al beschikbaar met Prime Gaming. Black Desert, vergezeld door Chivalry 2 op dat moment, was beschikbaar voor leden op 5 mei. Maar in tegenstelling tot het vorige aanbod, krijg je nu andere in-game content dan wat vier maanden geleden werd aangeboden.


Ghost Song is een 2D Metroidvania-game die zich afspeelt op de verlaten maan Lorian. Je bestuurt een herrezen Deadsuit die de grotten van de maan verkent, vreemde wezens bevecht en nieuwe vaardigheden verwerft. De game bevat Metroidvania-geïnspireerde verkenning, uitdagende gevechten en een verhaal dat draait om zelfontdekking en overleven in een buitenaardse wereld.



Mystery Case Files: Black Crown – Collector’s Edition is een verborgen-object-puzzel-avonturenspel en het 20e geval van de klassieke Mystery Case Files-serie. Hier word je gestuurd om een patiënt in het Manchester Asylum te onderzoeken die een enorme kroon op de muren van haar cel heeft getekend. Je ontdekt dat dit mogelijk verband houdt met je verleden. Wanneer de gevangenen ontsnappen, moet je de Black Crown vinden voordat zij dat doen om de controle over het asiel terug te krijgen.



Ynglet is een charmant 2D-puzzelplatformspel ontwikkeld door de indie-studio Ynglet Games. Het spel volgt de reis van een klein, schattig wezentje genaamd Ynglet terwijl ze door een fantasiewereld vol puzzels en uitdagingen navigeren. Het spel bevat verschillende puzzels die je creatief laten nadenken en je platformvaardigheden op de proef stellen. Dit alles terwijl je luistert naar de rustgevende soundtrack waar het spel om bekend staat.



Black Desert is een populair fantasy-MMORPG dat bekend staat om zijn verbluffende graphics, diepgaande aanpassingsopties en actievolle gevechten. Je kunt zeer gedetailleerde en unieke personages maken, hun klassen kiezen op basis van je gewenste speelstijl, je eigen huis bouwen en inrichten met een verscheidenheid aan beschikbare meubels, en tenslotte deelnemen aan verschillende activiteiten zoals vissen, koken en handelen om extra beloningen en middelen te verdienen.



Voor het volledige schema van gratis Prime Gaming-spellen van deze maand, bekijk dit artikel. Vergeet ook niet de Amazon Luna-games die je deze maand gratis kunt streamen.

Hoe krijg je de Ghost Song-gamecode gratis?

Ghost Song is ook gratis te downloaden via Prime Gaming op GOG.

Hoewel de gratis code wordt geclaimd via Prime, heb je nog steeds een GOG-account nodig omdat ze alleen inwisselbaar zijn op dat platform. Dus nadat je op ‘Get Game’ hebt geklikt op de Prime-website, ga je naar de GOG-code-inwisselpagina en klik je op Doorgaan. De game wordt dan automatisch aan je account toegevoegd.

Ghost Song gratis GOG-code is beschikbaar tot 25 december en moet worden ingewisseld tot 24 januari 2025.

Hoe claim je Black Desert gratis op Pearl Abyss?

Om de couponcode in te wisselen, moet je inloggen of een Pearl Abyss-account aanmaken. Daarna ga je naar Shop, vervolgens Couponcode inwisselen, en voer je de 16-cijferige code in die je van Prime Gaming hebt ontvangen.

Om de in-game items te claimen die in het aanbod zijn inbegrepen, beweeg je met de muis over het profielpictogram rechtsboven en kies je Accountinformatie. Ga vervolgens naar Webopslag en selecteer de serviceruimte.

Kies de items die je naar je in-game mailbox wilt sturen, selecteer vervolgens je server en klik op Volgende. Eenmaal ingelogd op je personage in de game, open je je in-game mailbox door op de (B)-toets te drukken om je items te claimen.

Het spreekt voor zich dat je een personage moet hebben aangemaakt voordat je deze in-game items kunt ontvangen.

Aangezien Black Desert gratis te spelen is in sommige regio’s, als je de game al hebt maar de in-game items wilt claimen, log dan eerst in de game in. Druk daarna op ESC om het in-game menu te openen. Kies Ondersteuning voor Avonturiers en klik vervolgens op Couponcode inwisselen. Voer de 16-cijferige code in en dat is alles!


Hoe krijg je gratis gamecodes via de Amazon Games App?

De gratis gamecodes voor Mystery Case Files: Black Crown Collector’s Edition en Ynglet kunnen tot 27 november worden geclaimd op Prime Gaming. Deze code kan worden gedownload en gespeeld op de Amazon Games App.

Zodra je de codes hebt geclaimd, zijn ze voor altijd van jou, zelfs nadat je abonnement is verlopen. Ja, je hebt er nog steeds toegang toe via de Amazon Games App, of je je abonnement nu verlengt of niet.



CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN