Verrassing! NieR: Automata Arriveert in Stellar Blade, en de Langverwachte Fotomodus is Hier!

27 september 2024 om 02:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Stellar Blade – De aankondiging van de samenwerking met NieR: Automata komt binnenkort

Na de State of Play van september 2024 had Shift Up ook enkele verrassingen in petto voor Stellar Blade. Verrassingen die niet alleen de langverwachte fotomodus brengen, maar ook een DLC met een samenwerking met NieR: Automata, waar veel fans op hadden gehoopt.

Verrassing! NieR: Automata Arriveert in Stellar Blade, en de Langverwachte Fotomodus is Hier!

Stellar Blade – Fotomodus komt eindelijk met enkele verrassingen

Onder de grote aankondigingen op de State of Play van september 2024 nam ook het Shift Up-team deel met een korte trailer die de aankomende updates voor Stellar Blade liet zien. Stellar Blade is het actie-avonturenspel van de Zuid-Koreaanse studio, exclusief gelanceerd op PlayStation 5 op 26 april 2024. Het ontving zeer positieve feedback en verkocht in 2 maanden meer dan 1 miljoen exemplaren. Een groot succes dat het team al doet praten over een vervolg in de nabije toekomst.

Een van de meest gevraagde functies door spelers voor Stellar Blade was de fotomodus, een belangrijke omissie voor velen vanwege de mogelijkheid om talrijke outfits voor de heldin Eve te ontgrendelen. Het team heeft eindelijk goed nieuws en kondigt officieel de langverwachte komst ervan aan.

De fotomodus, zoals te zien in de trailer, beperkt zich niet tot enkele filters en poses, maar biedt een rijk scala aan opties, waaronder talrijke opties voor poses, filters, lichtaanpassingen, frames en nog veel meer. Bovendien is de soundtrack van het spel, met maar liefst 180 nummers, nu beschikbaar op verschillende audiostreamingplatforms. De trailer eindigt met een teaser voor een nieuwe DLC die eind 2024 verschijnt.



Stellar Blade x NieR: Automata – Onverwachte maar zeer gewilde samenwerking

De Stellar Blade-trailer die werd gepresenteerd op de State of Play verraste velen niet alleen met de komst van de fotomodus, maar vooral met de aankondiging van een samenwerking waar velen op hadden gehoopt. De samenwerking van Stellar Blade met NieR: Automata. Een samenwerking waar velen op hadden gehoopt maar verrast werden door de aankondiging, terwijl anderen dachten dat het slechts een kwestie van tijd was.

Dit is trouwens niet de eerste samenwerking tussen Shift Up en Yoko Taro’s creatie. We hebben 2B al gezien in Goddess of Victory: Nikke, de third-person gacha-RPG-shooter van Shift Up. Maar de thematische overeenkomsten tussen Stellar Blade en NieR: Automata zorgden ervoor dat velen hoopten op een samenwerking.

We weten nog steeds niet of de samenwerking een simpele 2B-skin zal zijn of dat we een verhaal krijgen met 2B in de wereld van Stellar Blade. Het team is echter van plan om de DLC, evenals de langverwachte fotomodus, tegen het einde van 2024 uit te brengen. Deze toevoegingen zullen ook beschikbaar zijn voor de pc-versie, die het team heeft bevestigd uiteindelijk te willen uitbrengen.



ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES BIJ CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN