Predator Hunting Grounds komt in oktober naar Xbox, fysieke kopie in november uit

25 september 2024 om 12:23 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Predator Hunting Grounds wordt binnenkort gelanceerd op Xbox Series X|S en Playstation 5. Ook een fysieke kopie komt uit. Preorder nu.


News Presented by CdkeyNL

Predator Hunting Grounds werd oorspronkelijk uitgebracht op 24 april 2021 voor Playstation 4 en PC. Het spel biedt een meeslepende ervaring voor fans van zowel de Predator-franchise als asymmetrische multiplayer-spellen. De intense gameplay, de sfeervolle setting en de strategische diepgang maken het een opvallende titel in het genre.

En uiteindelijk krijgt het spel de verdiende update om zijn debuut te maken op de next-gen consoles.

Predator Hunting Grounds Xbox Release

Predator Hunting Grounds was aanvankelijk een Playstation-exclusief spel, dat oorspronkelijk werd uitgegeven door Sony Interactive Entertainment. Maar nu de rechten terug zijn bij IllFonic en 20th Century Games, zal het ook naar Xbox komen.

De digitale versies voor Xbox Series X|S en Playstation 5 worden gelanceerd op 1 oktober 2024, met drie edities die allemaal de bonus, Feral Predator, zullen bevatten.

  • Standaard Editie – bevat het basisspel met bonus, de Feral Predator, uitgerust met zijn Crossbolt Gun, Combistick en Schild.
  • Dschungel Editie – bevat de inhoud van de standaardeditie plus de favoriete Predators van fans: City Hunter (’97), Samurai, Valkyrie en Viking, allemaal uitgerust met op maat gemaakte wapens.
  • Yautja Editie – bevat het basisspel, de Feral Predator, en bijna alle downloadbare Predators: Bionic Predator, City Hunter (’97), Cleopatra, Emissary, Exiled, Samurai, Valkyrie, Viking, Wolf, Hunting Party (Captured, Falconer en Mr. Black Predators), Hunting Party 2 (Amazon en Pirate Predators) en Hunting Party 3 (Celtic, Chopper en Scar Predators), allemaal uitgerust met op maat gemaakte wapens.


Predator Hunting Grounds PS5 Fysieke Kopie

Dus krijgen we niet alleen versies van het spel voor next-gen consoles, maar Predator Hunting Grounds PS5 zal ook een fysieke kopie hebben. Helaas voor Xbox-spelers blijft de game disc een Playstation-exclusief spel.

De preorders voor de schijven zijn geopend op 24 september en worden verdeeld op 12 november 2024.

Waar kan ik de goedkoopste game keys voor Predator Hunting Grounds kopen?

CdkeyNL kan je helpen om enorme besparingen te behalen wanneer je videogames koopt door simpelweg ons prijsvergelijkingsinstrument te gebruiken. Het helpt je om de goedkoopste prijs voor videogames in real time te vinden!

Ontdek nu de Predator Hunting Grounds ervaring – Vergelijk CD-sleutelprijzen op CdkeyNL.

Om je besparingen nog verder te verhogen, pas je de exclusieve CdkeyNL kortingscodes toe bij geselecteerde handelaren die je ook in het instrument ziet. En maak je geen zorgen over locatie of platform, dat hebben we allemaal geregeld!

Veilig goedkope gamekeys kopen is ons hoofddoel, dus je zult niet alleen de laagste gamekeyprijzen zien, maar je krijgt ook inzicht in prijsgeschiedenis, winkelrecensies, kopersbeschermingsprogramma’s indien beschikbaar, en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.

CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN