EA SPORTS WRC 23: Seizoen 2024 Lancering Datum en Nieuwe Inhoud Overzicht

25 september 2024 om 00:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Het Seizoen 2024 komt naar EA Sports WRC – Ontdek de nieuwe inhoud

EA Sports WRC, de rally racegame van Codemasters, krijgt begin oktober een update en brengt eindelijk het kampioenschap 2024 naar het spel. Met nieuwe aanvullende inhoud, waaronder circuits, auto’s en nieuwe liveries en teams.

EA SPORTS WRC 23: Seizoen 2024 Lancering Datum en Nieuwe Inhoud Overzicht

WRC 23 – Het Kampioenschap 2024 komt met de Seizoen Uitbreiding

EA Sports WRC, vaak aangeduid als WRC 23, is de rallygame ontwikkeld door Codemasters en gebaseerd op het beroemde World Rally Championship. Met de afronding van Seizoen 6 van het spel, bereidt EA zich voor om de nieuwe uitbreiding voor WRC 23 te lanceren, waarbij het spel wordt geüpdatet met het huidige seizoen van het kampioenschap, dat in november 2024 wordt afgesloten.

Het nieuwe seizoen wordt onthuld met een trailer die de aankomende inhoud op 8 oktober 2024 laat zien. Dit is de eerste van 3 inhoudspakketten, waarin nieuwe locaties, etappes, auto’s en liveries uit het seizoen 2024 worden geïntroduceerd. Aanvullende inhoud, waaronder 4 extra etappes, cosmetische items en auto’s, wordt gedurende het seizoen tot de lente van 2025 uitgebracht.



WRC 23 – Overzicht van het eerste Inhoudspakket van de Seizoen Uitbreiding 2024

Het nieuwe seizoen van EA Sports WRC wordt uitgebracht als een inhoudsbundel die is verdeeld in 3 pakketten, beschikbaar voor afzonderlijke aankoop voor bestaande spelers of inbegrepen voor degenen die het spel bij lancering aanschaffen. Het eerste pakket is beschikbaar op 8 oktober 2024 en bevat:

  • 2 nieuwe locaties: Tet Rally Letland en Orlen 80e Rally Polen, elk met 12 etappes.
  • 5 nieuwe auto’s: 2024 Rally 1 Hybrid versies van de Ford Puma, Hyundai i20 N en Toyota GR Yaris (WRC), Toyota GR Yaris Rally2 (WRC 2), en Ford Fiesta Rally3 Evo (Junior WRC).
  • 52 nieuwe liveries en teams: In totaal 52 nieuwe liveries voor de auto’s, en ook voor teams, waaronder bestuurders en co-piloten.

Twee behoorlijk spannende nieuwe locaties. Tet Rally Letland debuteerde in het WRC 2024-kampioenschap tijdens de juli-etappe, terwijl de Orlen 80e Rally Polen na 5 jaar afwezigheid in juni terugkeerde. Beide etappes bieden verschillende kilometers echte wegen met wisselende terrein- en weersomstandigheden.

WRC 23 Seizoen 2024 Nieuwe auto's van het WRC-kampioenschap



WRC 23 Seizoen Uitbreiding – De Winter 2024 en Lente 2025 DLC

Hoewel het eerste pakket dat in oktober uitkomt het seizoen 2024 introduceert, worden de andere twee inhoudspakketten tegen het einde van 2024 en in het voorjaar van 2025 uitgebracht, waarmee de roadmap wordt voltooid die EA eind juli voor WRC heeft aangekondigd. Het team heeft ook nog meer verrassingen in petto.

WRC 23 Roadmap voor 2024 en begin 2025

Meesterschap Inhoudspakket:

  • Winter 2024/2025 met Rally Monte Carlo: Briançonnet en Vodafone Rally van Portugal: Fafe

Spectaculaire Comeback Inhoudspakket:

  • Lente 2025 met Rally Zweden – Umeå en Umeå Sprint, en EKO Acropolis Rally Griekenland – Harvati



ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES BIJ CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN