Frostpunk 2: Meer dan 350.000 exemplaren verkocht in minder dan een week!

24 september 2024 om 15:20 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Frostpunk 2 is op 20 september uitgebracht en heeft al meer dan 350.000 exemplaren verkocht. Ontwikkelaar 11 bit studios heeft al bekendgemaakt dat het bedrijf zijn kosten voor het spel heeft terugverdiend. De post-apocalyptische stadsbouwer is nu beschikbaar op pc. Het zal in 2025 uitkomen op PlayStation en Xbox.

Frostpunk 2 Sales Hit 350,000

Frostpunk 2 bereikt belangrijke verkooppiek

Frostpunk 2 is de nieuwe, langverwachte game in de post-apocalyptische stadsbouwer en survival strategie serie van 11 bit studios. De ontwikkelaar heeft onthuld dat het spel meer dan 350.000 exemplaren heeft verkocht sinds de release op 24 september. De totale geschatte omzet heeft “al de kosten” gedekt die 11 bit studios heeft besteed aan de productie en marketing van het spel.

Spelers kunnen meedoen met de succesvolle lancering en honderden duizenden anderen die een bevroren aarde verkennen. 11 bit studios heeft al aangekondigd dat ze werken aan verbeteringen voor het spel met hotfixes en patches, waarbij feedback van spelers “onbetaalbaar” is. Ontdek meer over de game-veranderende mechanics in Frostpunk 2.

Het succes van Frostpunk 2: Nieuwe functies gedetailleerd

Het succes van Frostpunk 2 heeft ervoor gezorgd dat het spel een Metacritic-score van 86 en een gelijktijdig spelersaantal van 35.533 op Steam heeft behaald. Ter vergelijking, de eerste Frostpunk bereikte een all-time piek van 29.361 spelers op Steam en heeft een Metacritic-score van 84. Spelers en critici houden van het vervolg, wat heeft geholpen bij de verkoop sinds de release op 20 september.

Gesitueerd 30 jaar nadat een sneeuwstorm de aarde in een altijd aanwezige winter heeft bedekt, verkent Frostpunk 2 de gevaren van de menselijke natuur. Als de Steward van een stad moeten spelers hun burgers van voedsel, warmte en hulpbronnen voorzien in een eindeloze cyclus van strijd. Steden zijn verdeeld in rol-specifieke wijken zoals woningen, en kolonies kunnen helpen met vraag en aanbod in de stad. Nieuwe speciale gebouwen zoals de Raadzaal helpen spelers om doelen te stellen en zich door een gespannen politiek landschap te navigeren.

De twee belangrijkste modi in Frostpunk 2 bieden aanzienlijk verschillende ervaringen. Een nieuw meer hoofdstukverhaal duikt diep in de rol van Steward en de eindeloze strijd om te overleven in een post-apocalyptische wereld. Degenen die even willen ontspannen, kunnen de Utopia Builder proberen, een sandboxmodus die onbeperkte speeltijd en eindeloze manieren biedt om te experimenteren met het leven van je burgers. Lees meer over Frostpunk 1 & 2 en wat het betekent om te overleven op een bevroren aarde in ons artikel hier.

Frostpunk 2 Mod-ondersteuning: Een nieuwe manier om te spelen

Voor Frostpunk 2 is de nieuwe Frostkit geïntroduceerd, een officiële moddingtool voor het maken van kaarten en scenario’s en het aanpassen van andere aspecten van het spel, waaronder steden en modellen. De Frostkit komt na verzoeken van spelers voor officiële modding-ondersteuning voor het eerste spel. Het is nu pas mogelijk door de overstap naar de Unreal Engine voor Frostpunk 2.

De Frostkit zal op een later moment worden uitgebracht na een gesloten bètatest.

Ontdek Frostpunk 2 Game Key Deals

Ontdek waarom iedereen van Frostpunk 2 houdt en waarom de stadsbouwer een van de best verkopende games van dit moment is door prijzen te vergelijken op de CDKeyNL vergelijkingsengine. Ontdek duizenden game key deals van tientallen geverifieerde verkopers en bespaar vandaag nog geld.

VERGELIJK GAME KEY PRIJZEN EN BESPARE GELD OP CDKEYNL

Download de CDKeyNL Browser Extensie Gratis – BESPARE GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste aanbiedingen, zorg ervoor dat je ons bookmarkt.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor CD keys, gamecodes, cadeaukaarten en antivirussoftware van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkelpagina’s.

Mis geen nieuws over CDKeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN