WoW Fase 5: Nieuwe ontdekkingen onthuld en onverslaanbare deals die je niet mag missen!

24 september 2024 om 13:55 in Gaming-nieuws met Geen reacties

World of Warcraft: Season of Discovery Fase 5 komt op 26 september. Nieuwe content bevat klassewijzigingen, een vernieuwde Blackwing Lair en Zul-Gurub, een nieuwe Crystal Vale raid, en nieuwe Tier 2 pantser sets. Maak je klaar voor WoW SoD Fase 5 met een kortingskaart voor een World of Warcraft abonnement via de CDKeyNL vergelijkingsmotor.

WoW SoD Fase 5

WoW SoD Fase 5 Nieuwe Functies

World of Warcraft Classic: Season of Discovery is een verfrissende manier om van vanilla WoW te genieten. De seizoensgebonden realms zorgen voor variatie en bieden een nieuwe ervaring en een andere manier van spelen. Gefaseerd uitgerold door Blizzard, komt elke fase van SoD met nieuwe content, speelstijlen, raids, itemisering, en klasse quests.

Fase 5, die op 26 september 2024 uitkomt, is het nieuwe seizoen voor SoD en richt zich op raid-content. In tegenstelling tot eerdere fasen zal de level cap niet toenemen en blijft het op level 60. Spelers kunnen terugkeren naar een herimagined Blackwing Lair met een 20-40 spelers raid dungeon, deelnemen aan een Crystal Vale raid en zichzelf uitdagen met de Zul’Gurub raid. Ontdek wat er in WoW Season of Discover Fase 4 is toegevoegd.

WoW SoD Fase 5 Onthuld

WoW Season of Discovery Fase 5: Blackwing Lair Raid Details

Het hart van SoD Fase 5 zijn de twee herontworpen raids uit WoW Classic. Blackwing Lair is een vernieuwde 20-40 spelers raid die is geoptimaliseerd voor 20, maar die 40 spelers kan huisvesten. De dungeon bevat acht vernieuwde bazen en een schaalmechanisme vergelijkbaar met het Heat-systeem van Molten Core. Spelers kunnen nu de moeilijkheidsgraad kiezen voor grotere beloningen, met nieuwe raid-brede effecten en mechanismen op basis van de vijf verschillende beschikbare dragonflights.

Spelers kunnen rekenen op verhoogde loot uit de nieuwe raids, inclusief nieuwe Tier 2 Sets. Degenen die de uitdaging van Blackwing Lair aangaan, zullen extra loot drops en “belonende ontdekkingen” vinden. Lees meer over SoD en de nieuwe zones, raids en loot hier.

Koop je World of Warcraft-abonnement en maak je klaar voor SoD Fase 5 op 26 september:

Een Herontworpen Zul’Gurub Raid

Net als Blackwing Lair is de vernieuwde Zul’Gurub raid dungeon geoptimaliseerd voor 10 maar staat tot 20 spelers toe voor een iets gemakkelijkere ervaring. Spelers kunnen verbeterde beloningen verdienen voor het verslaan van Hakkar terwijl alle Zandalari Priesters leven, terwijl het verslaan van Zandalari Priesters buffs biedt.

Tijdens de Edge of Madness Encounter kunnen spelers handmatig de baas kiezen die ze bestrijden door de specifieke tablet te selecteren bij het activeren van de brazier. De herontworpen raids bieden een frisse kijk op populaire dungeons, waarbij spelers nieuwe strategieën kunnen uitproberen, nieuwe loot kunnen verdienen en nieuwe speelstijlen kunnen ontdekken.

WoW Season of Discovery Fase 5 Zul'Gurub Raid Details

World of Warcraft Season of Discover Fase 5 Runes, Loot en Functies

De uitrol van Fase 5 brengt een vereenvoudigd Rune ontdekking systeem. Blizzard heeft de ontdekkingen van runevaardigheden gestroomlijnd, waardoor het voor spelers gemakkelijker is om ze te verkrijgen. Bovendien kunnen spelers bind-on-account tokens die ze van Pix Xizzix in Booty Bay hebben verkregen, naar alternatieve personages sturen om ze in te wisselen bij een Rune Broker in Stormwind en Orgrimmar.

Blizzard is tot nu toe stil gebleven over klasse-specifieke itemontdekkingen, maar heeft onthuld dat het PvP Honor-systeem een update krijgt, waarbij de nieuwe PvP rank cap van 10 naar 13 gaat. Spelers zullen ook meer Marks of Honor verdienen, met verwijderde queue-beperkingen voor Warsong Gulch en Arathi Basin. Lees meer over SoD PvP, Runes, en loot met ons artikel.

Pix Xizzix Booty Bay Locatie

Neem het op tegen de Nieuwe Wereldbaas in WoW SoD Fase 5

Spelers die op 26 september de World of Warcraft Season of Discovery Fase 5 betreden, zullen een nieuwe Wereldbaas vinden. Prins Thunderaan is beschikbaar voor alle spelers, zelfs als ze niet op de Thuderfury questline zitten. Degenen die hem verslaan, kunnen nieuwe loot verdienen voor klassen, specialisaties en het legendarische wapen Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker.

Doe mee met de lol en ontdek een nieuwe World of Warcraft Classic wanneer Season of Discovery Fase 5 live gaat op 26 september. Krijg je prepaid WoW-abonnementskaart goedkoper door prijzen te vergelijken op de CDKeyNL vergelijkingspagina’s.

VERGELIJK DE PRIJS VAN GAMEKEYS EN BESPAAR GELD OP CDKEYNL

Download de CDKeyNL Browser-extensie Gratis – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers, en de beste aanbiedingen, zorg dat je ons bookmarkt.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals voor CD keys, gamecodes, cadeaubonnen, en antivirussoftware vinden van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkelpagina’s.

Mis geen nieuws over CDKeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN