Ara History Untold lanceert vandaag, speel nu gratis met PC Game Pass

24 september 2024 om 11:09 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Ara History Untold lanceert vandaag en is gratis te spelen met Game Pass. Ontdek meer informatie over de release met CdkeyNL News.

  News Presented by CdkeyNL

Ara History Untold is een uitgebreide historische strategiespel waarin je je eigen natie door de geschiedenis leidt. Het spel biedt een diepgaande en meeslepende ervaring met klassieke strategiemechanieken en innovatieve functies zoals nationale crafting, gelijktijdige beurtresolutie en een niet-lineaire technologiebomen. Je kunt nieuwe landen verkennen, kunst en cultuur ontwikkelen, diplomatie voeren en rivaliteiten aangaan. Verwacht uren aan content en gameplay met dit binnenkort te verschijnen spel!

Ara History Untold Preorder Bonus

Je hebt nog tijd! Er zijn nog maar een paar uur voordat het spel officieel wordt gelanceerd, dus als je Ara History Untold nog niet hebt gepreorderd, doe dat dan nu om het Gilded Leader Skin Set te bemachtigen. Dit set geeft je gouden versies van de in-game kostuums van 5 Ara History Untold leiders (Ashoka, Elizabeth I, George Washington, Sappho en Yaa).

Er is ook een preorderkorting beschikbaar. Helaas geldt deze niet voor alle edities. De Deluxe en Premium edities op Steam zijn 10% goedkoper, terwijl de Deluxe editie 15% korting heeft in de Microsoft Store.

Ara History Untold Release Tijd

Ara History Untold wordt vandaag wereldwijd gelanceerd, 24 september om 11:00 EDT / 16:00 BST / 17:00 CET. Hier is een kaart om je op weg te helpen.

Ara

Het vooraf laden is al begonnen, dus als je dat nog niet hebt gedaan, laad het dan nu en installeer het vooraf zodat je meteen kunt spelen zodra het spel beschikbaar is.

Speel Ara History Untold Gratis met Game Pass

Als je een actief Game Pass-abonnement hebt, kun je vandaag beginnen met het gratis spelen van Ara History Untold. Het is beschikbaar op Game Pass voor PC. Er is nog geen consoleversie beschikbaar, en er is ook geen aankondiging dat deze in ontwikkeling is.

Het spel markeert de laatste bevestigde titel die deze maand aan Game Pass wordt toegevoegd. Voor Ultimate-abonnees zal NHL 25 echter ook beschikbaar zijn als een 10-uur durende proef via EA Play op 27 september. Of dit de definitieve lijst voor september is, zal de tijd leren. Blijf dus op de hoogte voor verrassende toevoegingen voor het einde van de maand.



Waar kan ik de goedkoopste Ara History Untold game key kopen?

CdkeyNL kan je helpen enorme besparingen te scoren wanneer je videogames zoals Ara History Untold koopt door gebruik te maken van onze prijsvergelijkingstool. Het helpt je om in real-time de goedkoopste prijs voor videogames te vinden!

Ontdek nu de Ara History Untold ervaring – Vergelijk CD key prijzen op CdkeyNL.

Om je besparingen verder te vergroten, kun je de exclusieve CdkeyNL kortingscodes toepassen bij geselecteerde verkopers, die je ook in de tool ziet. Maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben alles voor je geregeld!

Veilig goedkope game keys kopen is ons belangrijkste doel, dus je ziet niet alleen de laagste prijzen, maar je krijgt ook inzicht in prijsgeschiedenis, winkelbeoordelingen, kopersbeschermingsprogramma’s (indien beschikbaar), en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.



Of probeer Game Pass en speel Ara History Untold gratis vanaf de eerste dag!



CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN