Halo’s 25e verjaardag in 2026: Welke grote verrassing plant Xbox?

24 september 2024 om 07:59 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Xbox bereidt zich voor om in 2026 het 25-jarige jubileum van Halo te vieren met mogelijk nieuwe games, verzamelobjecten en misschien een nieuwe console. Een episch jaar voor Halo-fans.

  News Presented by Allkeyshop

Halo en Xbox staan op het punt om een nieuwe mijlpaal te bereiken, aangezien beide hun 25ste verjaardag vieren in november 2026. Hoewel het nog ver weg is, heeft John Friend, hoofd van consumentengoederen bij Xbox, al laten doorschemeren dat Microsoft grote plannen heeft voor de gelegenheid.

Microsoft’s Plannen voor Halo’s 25ste Verjaardag

In een recent interview met het tijdschrift License Global besprak Friend de evolutie van Xbox-gaming, de game-industrie en hoe deze verandert, en de franchises die diepe en stevige wortels hebben in de community. Een daarvan was Halo en het 25-jarig bestaan, dat samenvalt met het 25-jarig bestaan van Xbox. Hij verklaarde: “We zijn bezig met het opstellen van plannen voor het 25-jarig bestaan van ‘Halo’ en Xbox—we hebben zo’n rijke erfenis en geschiedenis, en deze gemeenschappen zijn al zo lang actief dat je dat moet vieren.”


Halo's

Hoewel de feitelijke plannen nog niet zijn onthuld (waarschijnlijk omdat ze nog in een vroeg stadium zijn of nog niet zijn afgerond), zijn er veel speculaties over wat het zou kunnen zijn. Natuurlijk zijn er de sceptici die denken dat het alleen maar een contentupdate voor Infinite zal zijn, een verkoop van het franchise, wat merchandising-samenwerkingen of de aankondiging van een nieuwe game. Gezien de sluiting van studio’s en ontslagen bij Microsoft lijkt dit aannemelijk.

Maar er is ook de hoopvolle kant die hoopt op een remake, een nieuwe controller en zelfs een nieuwe console. De laatste is het meest gewild, vooral met het gerucht dat de next-gen Xbox-console ook in 2026 zal worden verscheept.

Halo Xbox Console Eerdere Samenwerking

Als deze plannen nieuw hardware omvatten, zouden Halo-fans over de hele wereld in de rij staan, vooraf bestellen en zelfs een nier verkopen om het te krijgen. Zoals je je misschien herinnert, hadden Halo en Xbox jaren geleden een samenwerking voor een speciale console-uitgave, die tot op heden nog steeds een hoge prijs heeft en gewild blijft.


Halo

Of zoiets ooit weer werkelijkheid zal worden, weet niemand.

CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN