EA SPORTS FC 25: Bekijk de Early Access Trailer en vind de goedkoopste deals

23 september 2024 om 18:29 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties

EA SPORTS FC 25 is nu beschikbaar in Early Access, en spelers zijn dol op de nieuwste editie van de legendarische voetbal-sim van Electronic Arts. EA heeft de officiële lanceringstrailer vrijgegeven, en daagt fans uit om zich aan te sluiten bij de club op PlayStation, Xbox, PC, Switch en Mobile.

EA Sports FC 25 Release Date and Details

Bekijk de officiële trailer van EA SPORTS FC 25

EA SPORTS FC 25 is in de Early Access-periode voor degenen die de Ultimate Edition hebben gepreorderd. Spelers genieten al van Kick-Off, Carrière, Ultimate Team en de nieuwe 5v5 Rush-modus. Je kunt je bij hen voegen en vroegtijdig toegang krijgen door vandaag nog je FC 25-gamekey te kopen.

De officiële lanceringstrailer van EA SPORTS FC 25 toont iconen zoals David Beckham, Zinedine Zidane en Gianluigi Buffon. Ook is F1-wereldkampioen Max Verstappen en de coverster van dit jaar, Jude Bellingham, te zien in deze sterrenline-up.

Kenmerken van EA Sports FC 25 Early Access

De Advanced Early Access eindigt op 27 september wanneer EA SPORTS FC 25 uitkomt op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC. EA SPORTS FC Mobile krijgt ook een teamupdate en de nieuwe Club Challenge- en Football Center-functies.

Andere nieuwe functies die spelers kunnen uitproberen zijn het nieuwe Player Roles-systeem, waarmee spelers meer controle hebben over hun tactieken tijdens wedstrijden, en de nieuwe FC IQ-functie, die gebruikmaakt van echte data om de speler AI te verbeteren en zo een realistischere wedstrijdervaring te bieden. Ontdek alle functies en wat je moet weten in ons artikel.

Hoe je EA SPORTS FC 25 in Early Access speelt

Om deel te nemen aan de FC 25 Early Access-periode, moeten spelers de Ultimate Edition van EA SPORTS FC 25 kopen. Door de Ultimate Edition te kopen, kunnen spelers de voetbal-sim al sinds 20 september spelen, wat hen zeven extra dagen geeft om hun team in Ultimate Team op te bouwen en andere populaire spelmodi te spelen.

Het pre-orderen van de Ultimate Edition geeft spelers toegang tot 4.600 FC Points, een Player Evolution-slot, Early Access Rush-beloningen en tot zeven dagen vroege toegang, die eindigt op 27 september wanneer het spel officieel wordt gelanceerd op PlayStation, Xbox, Switch en PC.

EA Sports FC 25 Ultimate Cover

Waar je EA SPORTS FC 25 goedkoper kunt kopen

EA SPORTS FC 25 komt uit op 27 september 2024 voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC en Switch. Je kunt deel uitmaken van het nieuwe seizoen voor een fractie van de prijs door prijzen te vergelijken op de vergelijkingsmotor van CDKeyNL.

Pak je FC 25-gamekey voor minder op onze winkelpagina’s en bespaar vandaag geld. Vind exclusieve deals, kortingscodes en onverslaanbare prijzen in slechts een paar klikken. Ontdek welke functies naar FC 25 zijn gekomen.

VERGELIJK GAME KEY PRIJZEN EN BESPAAR GELD OP CDKEYNL

Download de gratis Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons aan je bladwijzers toevoegt.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-sleutels, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde CD-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Mis geen nieuws van CDKeyNL door je te abonneren op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN