Beste nieuwe games die deze week uitkomen: 23 – 29 september

23 september 2024 om 13:42 in Gaming News met Geen reacties

Ontdek de beste nieuwe games die deze week (23-29 september) uitkomen. Check de beste prijzen en vergelijk game key deals op Allkeyshop.

Best New Games Releasing This Week

Grote Gamereleases van de Week

GreedFall 2: The Dying World

Drie jaar voor de eerste GreedFall-game wordt een jonge Teer Fradeean ontvoerd en belandt hij op het Oude Continent, waar zijn verhaal pas echt begint. Smeed een bloedig pad naar vrijheid en vind een manier om je volk te beschermen via politieke complotten, factieoorlogen en sluwe allianties. Pas je personage aan, stel een team van trouwe metgezellen samen en onthul de geheimen die een stervende wereld zullen redden in GreedFall 2.

Disney Epic Mickey: Rebrushed

Beleef magische momenten opnieuw in Disney Epic Mickey: Rebrushed, de remake van Epic Mickey uit 2010. Ga samen met Mickey en andere geliefde Disney-personages op een onvergetelijke reis door een fantastische wereld, alleen gewapend met een kwast en verdunner. Gebruik het penseel om te creëren en de verdunner om te manipuleren terwijl je 3D-levels verkent en voltooit die gebaseerd zijn op klassieke Disney-animaties.

EA SPORTS FC 25

Het mooie spel keert terug voor een nieuw seizoen met EA SPORTS FC 25. De nieuwste editie bevat Manager en Player Career, Ultimate Team en het nieuwe speltype 5v5 Rush. Stel een uniek team samen uit meer dan 19.000 beschikbare spelers van meer dan 700 clubs en domineer het veld met het gloednieuwe Player Roles-systeem, een nieuw AI-model op basis van echte gegevens.




Dinsdag, September 24

GreedFall 2: The Dying World

 

Disney Epic Mickey: Rebrushed

 

Vrijdag, September 27

EA SPORTS FC 25

 

VERGELIJK GAME KEYS EN BESPAAR GELD OP CDKEYNL

Download de gratis CDKeyNL Browser-extensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste videogamenieuws, trailers en de beste deals, voeg ons toe aan je favorieten.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD keys, gamecodes, giftcards en antivirussoftware van de geverifieerde CD key-verkopers op onze winkelpagina’s.

Mis geen enkel nieuws over CDKeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN