Bioshock 2 Remastered met 85% Korting – CDkeyNL vs Steam Vergelijk en Bespaar

23 september 2024 om 08:00 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties
Bioshock 2 Remastered met 85% Korting - CDkeyNL vs Steam Vergelijk en Bespaar

Als onderdeel van een speciale promotie is BioShock 2 Remastered beschikbaar in de Steam-winkel met een enorme korting van 85%. Een korting die de prijs van deze geremasterde versie van Bioshock 2 aanzienlijk verlaagt, die ook de Minerva’s Den DLC bevat.



Waar je game-keys voor BioShock 2 Remastered kunt vinden voor de beste prijs

BioShock 2 Remastered is beschikbaar als onderdeel van een speciale promotie in de Steam-winkel, met een korting van 85%. Een enorme prijsverlaging van €19,99 naar slechts €2,99, beschikbaar tot 30 september 2024. Dit is de geremasterde versie van het tweede hoofdstuk van de Bioshock-serie, die de texturen bijwerkt maar de fantastische ervaring van de serie intact houdt. De serie is altijd beschikbaar op Steam, waarbij BioShock: The Collection in de uitverkoop is voor slechts €11,99.

Maar met CDkeyNL kun je nog meer besparen op Bioshock 2 Remastered en het krijgen voor minder dan €3. Je kunt zelfs minder dan €7 betalen voor de volledige trilogie met BioShock: The Collection.



Het verhaal van BioShock 2 Remastered

Bioshock 2 is het vervolg op het eerste fantastische en geliefde Bioshock, uitgebracht in 2010, ongeveer 3 jaar na het origineel. Het kreeg een remaster-behandeling zoals het origineel, met de bedoeling om het spel visueel bij te werken. Bioshock 2 is een singleplayer first-person shooter die zich afspeelt in Rapture, in een universum parallel aan het onze. Acht jaar na de gebeurtenissen rond Jack spelen we deze keer als Big Daddy Subject Delta. Hij ontwaakt wonderbaarlijk 10 jaar na zijn vermeende zelfmoord en moet zijn weg vinden door een diep veranderd Rapture na de val van Andrew Ryan en zich herenigen met zijn kleine zusje, Eleanor.



De gameplay en belangrijkste kenmerken van BioShock 2 Remastered

Bioshock 2 is zeker een zeer ondergewaardeerd hoofdstuk. Niet alleen kunnen we voor het eerst als een echte Big Daddy spelen, maar het biedt ook nog leuker first-person gameplay. Je kunt zowel Plasmids als wapens tegelijkertijd gebruiken en tijdelijk Little Sisters adopteren om kostbare Adam te verzamelen. Terwijl velen vinden dat het verhaal de hoogten van het iconische eerste hoofdstuk of het bijzondere verhaal van Infinite niet bereikt, biedt Minerva’s Den eigenlijk een geweldige DLC die zowel leuk als intrigerend is.

Wat betreft de remaster: net als het eerste hoofdstuk ontvangt Bioshock 2 een visuele upgrade, van Unreal Engine 2.5 naar 3, in lijn met Bioshock Infinite. Het ondersteunt ook moderne resoluties en scherpere texturen. Je hebt nog steeds toegang tot de originele versie bij aankoop van de remaster.



VIND DE BESTE PRIJZEN VOOR JE FAVORIETE GAMES MET CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN