Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 in de Uitverkoop – Vergelijk en Vespaar Voordat Het Eindigt

23 september 2024 om 00:00 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Als onderdeel van een Speciale Promotie is Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 verkrijgbaar met een korting van 65% in de Steam Store. Een flinke prijsdaling op beide edities van de remaster van deze twee geweldige skateboardklassiekers.



Waar je de beste prijzen voor Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 sleutels kunt vinden

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 is beschikbaar als onderdeel van een Speciale Promotie in de Steam Store met een korting van 65%. Korting beschikbaar op de standaard editie, nu €15,74, en de Deluxe Edition, nu €19,24, beschikbaar tot 24 september 2024. De remasters van de eerste twee spellen in de Tony Hawk-serie met enkele nieuwe toevoegingen.

Maar met CDkeyNL kun je nog meer besparen, slechts €11 voor de basisversie en ongeveer €13 voor de Deluxe.



Het verhaal van Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 is een remake, ontwikkeld door Vicarious Visions (destijds nog onderdeel van Activision) in 2020. Eindelijk, na 3 jaar exclusiviteit op de Epic Games Store, komen de remasters van de eerste twee Tony Hawk’s Pro Skater-spellen naar Steam. Dit is een remaster van de twee klassiekers uit 1999 en 2000, die een competente nieuwe editie biedt die bijna alle originele inhoud bevat met enkele nieuwe elementen. In het bijzonder worden enkele mechanismen uit latere delen opnieuw geïntroduceerd, wat zorgt voor een remaster die balanceert tussen een remake, maar de originele ervaring vastlegt.



De gameplay en belangrijkste functies van Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2

De remaster van twee geliefde spellen uit 1999 en 2000, uitstekend teruggebracht door het Vicarious Visions-team. Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 biedt twee skate-games gebaseerd op de legendarische Tony Hawk, die de klassieke arcade-ervaring van de serie bieden, waarin we punten verdienen door klassieke skatetruuks uit te voeren. Met toevoegingen uit latere delen zoals Wall Ride, dubbele Flip en nog veel meer.

Alles vergezeld door alle levels van de originelen die volledig opnieuw zijn opgebouwd, maar trouw zijn gebleven. Met 37 extra soundtracks naast de originele, 21 professionele skaters, waaronder nieuwe generatie skaters. Om nog maar te zwijgen over de creatieve modi Create-A-Skater en Create-A-Park om je eigen skater en droompark te maken. Dit alles vergezeld door multiplayer-modi met ranglijsten.



VIND DE BESTE PRIJZEN VOOR JE FAVORIETE GAMES MET CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN