Call Of Duty MW3 Seizoen 6: Verschijningstijd, wat er nieuw is en meer over dit laatste seizoen

20 september 2024 om 07:58 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Call Of Duty MW3 Seizoen 6 is het laatste seizoen van het spel. Ontdek wanneer het wordt uitgebracht, wat je kunt verwachten, en meer.

  Nieuws Gepresenteerd door CdkeyNL

Details van Call of Duty Modern Warfare 3 Seizoen 6

Terwijl iedereen zich voorbereidt en steeds enthousiaster wordt voor de release van COD Black Ops 6, laten we een moment nemen om te genieten van de lancering van Modern Warfare 3 Seizoen 6.

Dit is het laatste seizoen van het spel dat vandaag, 18 september 2024, wordt vrijgegeven.

Seizoen 6 komt met nieuwe wapens, nieuwe skins, nieuwe kaarten en het jaarlijkse Halloween-evenement van COD, The Haunting. Aangezien er VEEL inhoud voor dit seizoen is, laten we alles per spel doornemen.


Call Of Duty MW3 Seizoen 6

Inhoudsupdate voor Modern Warfare 3 en Warzone

Allereerst, de gezamenlijke inhoudsupdate voor beide. Er zijn 2 nieuwe wapens: het DTIR 30-06 strijdgeweer en het Kastov LSW licht machinegeweer. De eerste heeft een lage vuursnelheid, wat je helpt om munitie te besparen en zware schade nauwkeurig aan te richten, terwijl de laatste een hoge vuursnelheid heeft, snel opnieuw laadt en gespecialiseerd is in close combat.

Er zijn ook nieuwe aftermarket onderdelen dit seizoen, waaronder de JAK Salvo compatibel met de KATT-AMR, de JAK Voltstorm compatibel met de Stormender Launcher, en de JAK Lance compatibel met het MAX Guardian Shotgun.

Je kunt ook nieuwe operators in de Battle Pass voor S6 verwachten, waaronder Farah Karim, Michael Myers, Slamfire en Alone.

Wat de seizoensgebonden evenementen betreft, kun je de onderstaande planning raadplegen:

  • The Haunting – 18 sept. tot 16 okt.
  • The Walking Dead: Road to Terminus – 25 sept. tot 2 okt.
  • Trick ‘r Treat – 2 okt. tot 16 okt.
  • Purgatory Island – 25 sept. tot 16 okt.
  • MWIII Rewind – 9 okt. tot 16 okt.
 

Inhoudsupdate voor Modern Warfare 3

Nu, de inhoudsupdate voor alleen Modern Warfare. We zullen 2 nieuwe 6v6 kernkaarten zien: Drive Thru en Mad Cow. Drive Thru is een restaurant met een killer clown-thema, terwijl Mad Cow een slachthuis van de hel is.

Bovendien zijn er vijf nieuwe varianten van de kaart Shipment, waaronder Arena, Stay High, Bit-ment, Ghost Ship en Sunny Shipment. Plus, vier nieuwe multiplayer-modussen: Arcade, Mutation, Infected en Hardpoint.

Inhoudsupdate voor Warzone

COD Warzone krijgt minder updates, maar de gezamenlijke updates die in het begin van het artikel worden genoemd zijn ook behoorlijk significant. Warzone Seizoen 6 zal twee nieuwe kaarten zien: de Hellspawn-kaartvariant op Rebirth Island en Vondel Night op Vondel. Er zijn ook twee nieuwe modi, waaronder Purgatory en Rebirth Island Resurgence voor ranked play.

Inhoudsupdate voor Zombies

Zombies krijgen ook enkele updates voor Seizoen 6. De Gratis Dark Aether Rift Runs zullen nu gratis beschikbaar zijn voor Operators, direct na het voltooien van de missie om deze te ontgrendelen. Dit betekent dat je geen Sigil meer hoeft aan te bieden om toegang te krijgen.

Een gedetailleerde beschrijving van alle inhoudsupdates en concurrent rewards is te zien in de officiële COD aankondiging.



Voor alle skins, wapens en tokens die je hebt verkregen uit COD MW3, zullen deze helaas niet worden overgedragen naar Black Ops 6. Het overdrachtsprogramma eindigt met Modern Warfare 3 om een frisse start en een werkelijk authentieke ervaring van BO6 met wapens, cosmetica en scenario’s die specifiek zijn voor het tijdperk te garanderen.

Release tijd van Call of Duty Modern Warfare 3 Seizoen 6

Seizoen 6 wordt vrijgegeven om 17:00 BST / 12:00 EDT / 9:00 PDT op 18 september 2024. Alle updates zullen gelijktijdig worden uitgerold op alle platforms, en op MW3 en Warzone Mobile. Hier zijn de specifieke tijden voor verschillende regio’s:


  • 9AM PDT voor de westkust van Noord-Amerika
  • 12PM EDT voor de oostkust van Noord-Amerika
  • 5PM BST voor het VK
  • 6PM CEST voor West-Europa / Parijs
 

Waar kan ik Call Of Duty Modern Warfare 3 spelcodes kopen voor de laagste prijs?

CdkeyNL kan je helpen enorme besparingen te behalen wanneer je videogames koopt door simpelweg onze prijsvergelijkings tool te gebruiken. Het helpt je om de goedkoopste prijs van videogames in real-time te vinden!

Ontdek de COD Modern Warfare 3-ervaring nu – Vergelijk CD-sleutelprijzen op CdkeyNL.

Om je besparingen nog verder te verhogen, kun je de exclusieve CdkeyNL kortingscodes toepassen bij geselecteerde winkeliers die je ook in de tool zult zien. Maak je geen zorgen over locatie of platform, dat hebben we allemaal gedekt!

Het veilig kopen van goedkope game sleutels is ons hoofddoel, dus je zult niet alleen de laagste prijzen voor game sleutels zien, maar je krijgt ook inzicht in de prijs geschiedenis, winkelbeoordelingen, kopersbeschermingsprogramma’s als deze beschikbaar zijn, en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.



Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN