Games die PlayStation Plus verlaten in oktober 2024 – Laatste kans om te spelen!

20 september 2024 om 04:47 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties

PS Plus Alert! Vergelijk en koop deze games voordat ze het PS Plus Games-catalogus verlaten in oktober. Bezoek CdkeyNL om de complete lijst te ontdekken en zorg ervoor dat je niets mist.


  News Presented by Allkeyshop  

Games die PlayStation Plus verlaten in oktober 2024

Sony heeft de sectie Laatste kans om te spelen op PlayStation Plus bijgewerkt, maar zonder officiële aankondiging. Hoewel het zeker snel zal komen, impliceert het op de een of andere manier dat dit een voorlopige lijst is en dat er meer games aan toegevoegd zullen worden.

In totaal zijn er 10 titels opgenomen, wat, als we terugkijken naar deze maand, niet zo slecht is. De titels die in september vertrokken, hadden aanvankelijk 12 games, maar eindigden met 16, slechts een paar dagen voordat ze het catalogus zouden verlaten.

Dus als je het meeste uit je abonnement wilt halen, moet je de sectie Laatste kans om te spelen nu meer dan ooit in de gaten houden, gezien de verrassingsaanvullingen de laatste tijd gebruikelijk zijn bij PS Plus.

 

PlayStation

Hier zijn alle bevestigde titels die op 22 oktober 2024 zullen vertrekken.


  • LittleBigPlanet 3 *Premium
  • Toukiden Kiwami *Premium
  • Gotham Knights
  • The Evil Within
  • Ultra Street Fighter IV
  • Dragon Quest XI S
  • Dragon Quest Builders
  • Dragon Quest Builders 2
  • Dragon Quest Heroes
  • Dragon Quest Heroes 2
 

 

Terwijl de hoofdrollen van deze vertrekkende lijst Gotham Knights en Dragon Quest XI S zijn, zijn er nog twee andere titels die het vermelden waard zijn. De eerste is LittleBigPlanet 3, een first-party titel. Dit “incident” volgt Horizon Zero Dawn en Horizon Forbidden West, ook beide first-party titels, die de dienst hebben verlaten. Dit blijft PlayStation-gebruikers verbijsteren, aangezien er echt geen licentieproblemen zijn die hun vertrek zouden rechtvaardigen.

 

PlayStation

De tweede is The Evil Within. Op dit punt is de beweging te verwarrend. Als je op de hoogte was of het zelf opmerkte, werd deze game zonder voorafgaande aankondiging of een verrassingsaanvulling in de sectie Laatste kans om te spelen verwijderd. Vier dagen later is het weer terug in de catalogus. En nu vertrekt het volgende maand.

Wat het probleem met deze titel is, wie weet het, maar voor nu is het definitieve woord dat het vertrekt. Het is ook jammer dat het zo is, want de game zou perfect zijn om te spelen rond Halloween.

Waar kun je goedkope CD-sleutels voor deze games kopen?

Heb je deze geweldige titels gemist? Of heb je geen PlayStation Plus-abonnement en wil je niet de volle prijs voor deze games betalen?

Het is misschien niet gratis, maar je kunt ze met behulp van CdkeyNL met een grote korting krijgen!

Gebruik gewoon onze prijsvergelijkingstool om te controleren waar je goedkope game-sleutels kunt kopen op elk platform, ongeacht in welke regio je speelt. De tool geeft je ook inzicht in prijsgeschiedenis, winkeliersrecensies en toont je betalingskosten voor PayPal en creditcard, zodat je precies weet hoeveel je betaalt voordat je op de KOOP-knop drukt!



CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN