Gerucht: PlayStation State of Play van september 2024 gepland voor volgende week

19 september 2024 om 17:30 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Geruchten gaan dat Sony volgende week een PlayStation State of Play plant. Het gerucht komt van Jeff Grub, die onthulde dat het Sony-evenement waarschijnlijk op 24 september plaatsvindt. Tijdens de showcase zou de gelekte Horizon Zero Dawn Remastered te zien zijn.

PlayStation State of Play September 2024

PlayStation State of Play September 2024 geruchten

PlayStation State of Play gaat plaatsvinden op 24 september. Jeff Grub sprak over het komende Sony-evenement op de Giant Bomb podcast. Hoewel we nog niks hebben gehoord van Sony, wordt verwacht dat deze State of Play zich vooral zal richten op third-party games en ons een roadmap geeft van toekomstige first-party PS5-titels.

In de Giant Bomb-podcast noemde Grubb hoe PlayStation de recent gelekte remaster van Horizon Zero Dawn officieel zou kunnen onthullen. Hij liet ook weten dat er “nog een andere remaster in de maak is”, maar zei snel dat het “minder spannend” zou zijn dan Horizon Zero Dawn en dus waarschijnlijk geen Bloodborne wordt. Lees meer over de mogelijke Horizon Zero Dawn remaster in ons artikel.

PlayStation State of Play September 2024 Planned for Next

PlayStation State of Play: Wat We Kunnen Verwachten

Met de recente aankondiging van de PS5 Pro zal Sony deze waarschijnlijk willen showen voor de rest van 2024. De State of Play zou de kans kunnen zijn om meer te zien van Sony’s console, vooral met PS5-preorders die op 26 september van start gaan. We kunnen ook meer zien van de aankomende LEGO Horizon Adventures en Astro Bot, en er is hoop van fans dat Bungie’s PvP-extraction shooter Marathon te zien zal zijn.

Andere langverwachte games die mogelijk voorbij komen, zijn EA Sports FC 25, Call of Duty: Black Ops 6, Dragon Age: The Veilguard en de Silent Hill 2 Remake. De vorige game-gefocusde State of Play in mei toonde 14 games voor PS5, PC en PSVR 2. Dit aankomende evenement zal waarschijnlijk nieuwe trailers, onthullingen en aankondigingen bevatten. Ontdek wat er gebeurde tijdens de vorige State of Play hier.

Koop PS Plus Abonnement Goedkoper Online

Bereid je voor op de grootste PlayStation-releases in 2024 met PS Plus. Vergelijk prijzen op de CDKeyNL-vergelijkingssite en bespaar op je abonnementen.

VERGELIJK GAME KEYS EN BESPAAR GELD OP CDKEYNL

Download de gratis CDKeyNL Browser-extensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste videogamenieuws, trailers en de beste deals, voeg ons toe aan je favorieten.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD keys, gamecodes, giftcards en antivirussoftware van de geverifieerde CD key-verkopers op onze winkelpagina’s.

Mis geen enkel nieuws over CDKeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN