Compensatie-update voor getroffenen spelers van Test Drive Unlimited Solar Crown

16 september 2024 om 19:23 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Er komt een grote patch aan en updates over de compensatie voor alle getroffen spelers van Test Drive Unlimited Solar Crown.


News Presented by Allkeyshop

De lancering van Test Drive Unlimited Solar Crown zat vol met serverproblemen, inlogfouten en gewoon veel klachten. Sinds de start van de early access op 5 september, blijven deze problemen voor sommigen aanhouden.

Natuurlijk heeft dit invloed op alle spelers, maar de echte pechvogels zijn de gamers die de Gold Edition hebben gekocht, die een premiumprijs betaalden voor een vroege toegang tot een nog niet af spel.

Hoewel KT Racing sinds de 5e al reparaties aan het doorvoeren is, moet deze ongemakkelijke situatie recht worden gezet. Dit snappen ze ook wel.

Compensatie voor Test Drive Unlimited Solar Crown

Zoals eerder aangekondigd, heeft Test Drive Unlimited bevestigd dat er compensatie zal komen voor alle getroffen spelers. Dit was muziek in de oren van gefrustreerde spelers, maar er was ook wat scepsis over wat die compensatie precies inhoudt en wat de ontwikkelaars eerlijk zouden vinden. Uiteindelijk kost de Gold Edition niet niks.

Hoewel in de officiële verklaring nog niet is gespecificeerd wat de compensatie precies zal zijn (ze zijn er nog steeds mee bezig), hebben ze bevestigd dat het in ieder geval niet alleen Solar Coins of een avatar-kosmetica zal zijn. Ze zeiden ook dat ze ervoor willen zorgen dat de compensatie geen oneerlijk voordeel oplevert. Ze willen deze misser goedmaken zonder de spelervaring van de community te schaden. Wanneer dit uitgerold zal worden, is nog niet bekend.



Waar we wel naar kunnen uitkijken, is de eerste grote patch. Deze patch, die binnenkort wordt doorgevoerd, bevat meer dan 300 fixes, waaronder oplossingen voor visuele problemen op Hong Kong Island of verschillende interfaces, en gameplay-balancering voor AI’s en races.

Omdat deze patch de game-optimalisatie zal verbeteren, worden de minimale en aanbevolen configuraties ook dienovereenkomstig bijgewerkt. Naarmate we dichter bij de uitrol van deze patch komen, zullen er meer details beschikbaar komen. Er is echter nog geen vermelding van een offline-modus patch, waar bijna alle gamers om vragen.

Waar kan ik Test Drive Unlimited Solar Crown voor de laagste prijs kopen?

CdkeyNL helpt je om flink te besparen als je videogames koopt! Met onze prijsvergelijkingstool vind je in real-time de laagste prijs!

Ontdek de Test Drive Unlimited Solar Crown-ervaring nu – vergelijk CD Key-prijzen op CdkeyNL.

En om nog meer te besparen, kun je de exclusieve CdkeyNL-kortingscodes gebruiken bij geselecteerde winkels die je ook in de tool zult zien. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben dat allemaal gedekt!

Veilig goedkope game keys kopen is ons hoofddoel. Dus niet alleen zie je de laagste prijzen, je krijgt ook inzicht in de prijsgeschiedenis, recensies van winkels, kopersbeschermingsprogramma’s (als die beschikbaar zijn) en zelfs betaalvergoedingen voor PayPal en creditcard.



CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN