Space Marine 2 Lanceringstrailer – Bereid Je voor Op de Beste Warhammer-Prijs

11 september 2024 om 07:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties
Space Marine 2 Lanceringstrailer – Bereid Je voor Op de Beste Warhammer-Prijs

Focus Entertainment brengt een nieuwe trailer uit om de lancering van het langverwachte Warhammer 40,000: Space Marine 2 te begeleiden, met een nieuw hoofdstuk gewijd aan de Space Marine-fractie, meer dan 12 jaar na het eerste hoofdstuk. Een lancering die al een geweldige respons heeft gekregen, zowel qua verkoop als feedback van de community.



Warhammer 40K: Space Marine 2 – Officiële Lanceringstrailer

Het wachten op Space Marine 2 is eindelijk voorbij, en om de lancering te vieren, heeft Focus Entertainment de lanceringstrailer uitgebracht voor het nieuwe hoofdstuk in de wereld van Warhammer 40K. Het tweede deel in de serie laat ons opnieuw spelen als de iconische Space Marine, in een nieuwe brute maar leuke actievolle third-person shooter. Een hoofdstuk dat 13 jaar na de release van het eerste spel komt, hoewel Focus Entertainment ons in mei 2023 al een voorproefje van Space Marine-thema actie gaf met Warhammer 40,000: Boltgun.



Warhammer 40K: Space Marine 2 – Groot Succes voor Saber Interactive

Hoewel er nog maar een paar dagen zijn verstreken, is Space Marine 2 ongetwijfeld een groot succes voor ontwikkelaar Saber Interactive. In slechts 24 uur heeft de titel tal van mijlpalen overtroffen. We hebben het al over meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren en een piek van meer dan 220.000 spelers op Steam. Het is het meest succesvolle spel in de hele Warhammer-franchise geworden en heeft zich op het moment van schrijven in de top 10 van meest gespeelde spellen op Steam geplaatst. Veel spelers zijn verheugd om dit nieuwe Space Marine-spel te spelen, met een indrukwekkend aantal vijanden en de mogelijkheid om met vrienden te spelen.



Warhammer 40K: Space Marine 2 – Aankomende Patch en Functies

We kunnen zeker zeggen dat Space Marine 2, althans in deze eerste dagen, een grote impact heeft gemaakt. Dit is geweldig nieuws voor Saber Interactive, dat na de liquidatie van de Embracer Group onlangs weer onafhankelijk is geworden. Hoewel er aanvankelijk wat kritiek was, voornamelijk vanwege de integratie van Epic’s online services, zelfs voor de Steam-versie (voornamelijk om Cross Play tussen de twee clients mogelijk te maken). Het team heeft al een patch voor deze week aangekondigd, die is gericht op het oplossen van problemen zoals crashes, grafische problemen, optimalisatie en serverproblemen. Bovendien komt er binnenkort gratis extra content zoals breedbeeldondersteuning, nieuwe missies en nog veel meer, zoals vermeld in ons: Warhammer 40k Space Marine 2 Gratis Updates en Season Pass Tot 2025 Onthuld.



ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN AANBIEDINGEN OVER NIEUWE SPELLEN BIJ CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN