The Council – Complete Seizoen in de Uitverkoop: Vind de Beste Prijs voor Alle 5 Afleveringen

11 september 2024 om 04:00 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties
The Council - Complete Seizoen in de Uitverkoop: Vind de Beste Prijs voor Alle 5 Afleveringen

Als onderdeel van de Weekendaanbiedingen is The Council, het intrigerende Grafische Avontuur van Big Bad Wolf, beschikbaar met een enorme korting van 90% in de Steam-winkel. Een flinke prijsverlaging voor het volledige Seizoen van dit episodische spel, uitgegeven door Focus Entertainment.



Waar Je Gekorte Sleutels voor The Council kunt Vinden voor de Beste Prijs

The Council is beschikbaar als onderdeel van de Weekendaanbiedingen in de Steam-winkel, met een korting van 90%. De korting is van toepassing op het volledige Seizoen, waardoor de prijs daalt naar slechts €1,49, beschikbaar tot 16 september 2024. Een zeer betaalbare prijs voor dit grafische avontuur vol mysteries dat zich afspeelt in 1793, en je kunt ook de eerste aflevering gratis proberen.

Maar met CDkeyNL kun je nog meer besparen, dankzij exclusieve aanbiedingen op Steam-cadeaubonnen.



Het Verhaal van het Spel The Council

Ontwikkeld door Big Bad Wolf en uitgegeven door Focus Entertainment, is The Council een grafisch avontuur met een mysterie-thema, uitgebracht op 13 maart 2018 en episodisch voltooid in december met het vijfde en laatste hoofdstuk. Het speelt zich af in 1793, waar we spelen als Louis de Richet, uitgenodigd om deel uit te maken van een geheim genootschap op het privé-eiland van Lord Mortimer. Hij bevindt zich naast prominente figuren uit die tijd, zoals Washington en Napoleon, en moet ook de mysterieuze verdwijning van Louis’ moeder ontdekken.



De Gameplay en Belangrijkste Kenmerken van The Council

The Council is zeker een zeer ongebruikelijke titel, waarin het team van Big Bad Wolf een RPG-systeem heeft toegevoegd met vaardigheidsbomen en thematische klassen aan een grafisch avontuur. We hebben 3 spelklassen, met 15 vaardigheden, 20 eigenschappen en 44 talenten, evenals een ervaringssysteem, en eigenschappen die zowel negatief als positief kunnen zijn, zonder dat de speler het weet. Dit, gecombineerd met een plot vol spanning en mysterie, met een interessante cast van personages, en waar onze keuzes invloed hebben op het einde. In feite zijn er maar liefst 13 verschillende eindes, waarin onze acties en keuzes gedurende het spel het lot van de verschillende personages weerspiegelen. Dit biedt ook een goed niveau van herspeelbaarheid voor een unieke ervaring in de wereld van grafische avonturen, tegen een zeer betaalbare prijs.



VIND DE BESTE PRIJZEN VOOR JE FAVORIETE GAMES MET CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN