F1 Manager 2024 Bevestigd voor een Nintendo Switch Release op 23 Juli

8 juli 2024 om 12:49 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Beleef de eerste F1 Manager-game die naar Nintendo Switch komt. Bekijk de officiële aankondigingstrailer met Allkeyshop en koop tegen de beste prijs.


News Presented by Allkeyshop

F1 Manager 2024 Nintendo Switch Versie

F1 Manager is misschien nog niet zo lang op de markt en had zelfs wat opstartproblemen in 2022, maar het heeft zijn fanbase gestaag uitgebreid dankzij voortdurende verbeteringen.

De ontwikkelaars hebben de tijd genomen om naar feedback te luisteren en baanbrekende ontwikkelingen te bestuderen die ze in het spel kunnen implementeren. En nu hebben ze weer een mijlpaal bereikt, want F1 Manager 2024 komt officieel naar Nintendo Switch.




Het zal de eerste game in de F1 Manager-serie zijn die op dit platform wordt uitgebracht. Fans van de serie uiten hun opwinding over deze stap op verschillende forums zoals Reddit, ook al zal het er grafisch wat minder indrukwekkend uitzien in vergelijking met andere platforms.

Uiteindelijk is de mogelijkheid om F1 Manager 2024 onderweg te spelen een groot pluspunt. Op dit moment is het de enige manier om dat te doen, aangezien de game niet wordt ondersteund op Steam Deck.

F1 Manager staat gepland voor release op 23 juli 2024 op PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Komt F1 Manager 2024 op Game Pass?

F1 Manager 2024 komt niet naar Game Pass of een andere gamingsubscriptiedienst bij de lancering. Gezien het feit dat F1 Manager 2023 vorig jaar in oktober aan de dienst werd toegevoegd, is de kans groot dat deze editie dat ook zal doen. Wanneer dit precies zal zijn, moeten we nog even afwachten.

Waar kan ik F1 Manager 2024 gamekeys voor de laagste prijs kopen?

Allkeyshop kan je helpen enorme besparingen te realiseren bij de aankoop van F1 Manager 2024 door simpelweg onze prijsvergelijkingstool te gebruiken. Het helpt je om de goedkoopste prijs van videogames in real-time te vinden!

Ontdek de F1 Manager 2024 ervaring nu – Vergelijk CD Key Prijzen op Allkeyshop.

Om je besparingen verder te vergroten, kun je de exclusieve Allkeyshop-kortingscodes toepassen bij geselecteerde handelaren die je ook in de tool zult zien. Maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben alles gedekt!

Veilig goedkope gamekeys kopen is ons hoofddoel, dus je ziet niet alleen de laagste gamekey-prijzen, maar krijgt ook inzicht in prijs geschiedenis, winkelrecensies, kopersbeschermingsprogramma’s indien beschikbaar en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.



ALLKEYSHOP HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over Allkeyshop, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN