Hier is hoe je gratis spullen kunt krijgen door de demo van Kunitsu-Gami Path of the Goddess te spelen

8 juli 2024 om 10:49 in Gaming-nieuws, Gratis met Geen reacties

Speel nu de demo van Kunitsu-Gami Path of the Goddess en help om de Okami-gratis cadeaus en soundtrack veilig te stellen. Ontdek hoe met het nieuws van Allkeyshop!


News Presented by Allkeyshop

Kunitsu-Gami Path of the Goddess Openbare Demo

De releasedatum van Kunitsu-Gami Path of the Goddess komt eraan en Capcom verhoogt de verwachtingen voor de game met de lancering van de gratis openbare demo. Dit stelt spelers in staat om enkele levels van het hoofdspel te ervaren en het beste is dat er geen tijdslimiet is. Iedereen die de demo downloadt, kan deze zo vaak spelen als hij wil.

Hoewel er een functie is die gegevens opslaat, staat er uitdrukkelijk vermeld dat sommige delen van de demo KUNNEN afwijken van de volledige versie. Het is niet bevestigd, maar het is zeer waarschijnlijk dat gegevens uit de demo niet kunnen worden overgedragen naar de volledige versie bij de release.

De Kunitsu-Gami Path of the Goddess-demo werd op 2 juli gelanceerd op alle platformen. Het is amper een week geleden en de recensies stromen binnen. En ze zijn niets minder dan spectaculair. Of het nu op Steam, Steam Deck, Xbox of Playstation wordt gespeeld, de game kreeg lovende recensies. Het heeft niet alleen mensen die de game al hadden gekocht nog enthousiaster gemaakt, maar het heeft ook meer mensen aangetrokken om de game te kopen.




Probeer de demo nu en verzeker jezelf van de pre-order bonus met de Mazo Talisman: Wandelende Mand, Mazo Talisman: Astrale Projectie, en het Digitale Artbook.

Hier zijn snelle links voor de Kunitsu-Gami Path of the Goddess-demo op alle platforms:


Gratis Kunitsu-Gami Path of the Goddess Inhoud

Ter gelegenheid van de release van de demo van de game heeft Capcom samengewerkt met Okami in een samenwerking. Er zijn 2 missies die spelers van over de hele wereld moeten coördineren om te voltooien. Zodra ze voltooid zijn, wordt de gratis content geleverd aan alle spelers die hebben deelgenomen.

Op het moment van schrijven is de tweede missie, waarbij alle 15 Gelukshamers gevonden moeten worden, voltooid. De bonus voor deze missie is het Yoshiro (Waka) Okami kostuum en de Okama BGM. Dit laatste is de samenwerkingssoundtrack voor de volledige game.



De eerste missie is nog bezig met een huidige stand van meer dan 500 miljoen kristallen. Het doel is om de onzuiverheid of de Seethe te verdrijven om een miljard kristallen te verzamelen. Met nog iets meer dan 10 dagen te gaan en halverwege, zal deze missie ruim voor de releasedatum van Kunitsu-Gami Path of the Goddess worden voltooid.

De gratis content voor deze missie zijn het Soh (Amaterasu) Okami kostuum en het Thunder Edge Okami Wapen.

Waar kan ik de goedkoopste Kunitsu-Gami Path of the Goddess game keys kopen na de gratis periode?

Allkeyshop kan je helpen enorme besparingen te realiseren bij de aankoop van videogames zoals Kunitsu-Gami Path of the Goddess door simpelweg onze prijsvergelijkingstool te gebruiken. Dit zal je helpen de goedkoopste prijs van videogames in realtime te vinden!

Ontdek nu de Kunitsu-Gami Path of the Goddess ervaring – vergelijk CD Key prijzen op Allkeyshop.

Om je besparingen nog verder te verhogen, gebruik je de exclusieve Allkeyshop kortingscodes bij geselecteerde verkopers die je ook in de tool ziet. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben dat allemaal gedekt!

Het veilig kopen van goedkope gamekeys is ons belangrijkste doel, dus zie je niet alleen de laagste gamekey prijzen, maar krijg je ook inzicht in prijs geschiedenis, winkelbeoordelingen, kopersbeschermingsprogramma’s indien beschikbaar, en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.



ALLKEYSHOP HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over Allkeyshop, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN