Hoe je Gratis DLC-Pakketten voor Forza Horizon 4 op Steam en Xbox Kunt Krijgen

6 juli 2024 om 08:00 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws, Gratis met Geen reacties
Hoe je Gratis DLC-Pakketten voor Forza Horizon 4 op Steam en Xbox Kunt Krijgen

Een interessant nieuws is de afgelopen dagen verspreid, namelijk dat van 3 gratis DLC’s voor Forza Horizon 4. DLC’s die behoorlijk wat auto’s, klassiek en niet, aan je Forza Horizon 4-garage zullen toevoegen. En die alleen voor een beperkte periode beschikbaar zullen zijn en daarna nergens anders meer beschikbaar zullen zijn.



Forza Horizon 4 – Hoe Gratis DLC-pakketten te Krijgen

Het verkrijgen van de DLC-pakketten is eenvoudig, zoek gewoon naar de volgende DLC’s in de Steam-winkel of de Xbox/Microsoft-winkel (PC en console) om ze aan je bibliotheek toe te voegen:

  • Forza Horizon 4: Mitsubishi Car Pack
  • Forza Horizon 4: 1967 Sunbeam Tiger
  • Forza Horizon 4: 1979 Talbot Sunbeam Lotus

Het Mitsubishi Car Pack voegt 7 klassieke auto’s toe (inclusief 4 Lancer Evo-modellen) van 1992 tot 2008 van de beroemde Japanse autofabrikant, terwijl de andere twee DLC’s elk één klassieke auto toevoegen, voor een totaal van 9 auto’s die gratis kunnen worden toegevoegd. Met de DLC beschikbaar vóór 15 december 2024.



Forza Horizon 4 – Sla Vandaag Op Voordat het Wordt Verwijderd

Welnu, het nieuws van deze gratis DLC’s valt ook samen met het nieuws dat Microsoft codes met het volledige spel naar sommige gebruikers stuurt, namelijk degenen die geabonneerd zijn op de Xbox Game Pass-service en Forza Horizon 4 minstens één keer hebben gespeeld en minstens één DLC hebben gekocht. Dit nieuws komt voort uit een beslissing van het ontwikkelingsteam Playground Games, die het eind juni 2024 heeft uitgebracht.

Het team heeft namelijk besloten te stoppen met de ondersteuning van het spel, waardoor Forza Horizon 4 op 15 december 2024 uit de Steam- en Microsoft-winkels wordt verwijderd. Dit nieuws heeft zeker veel mensen verdrietig gemaakt, gezien het succes dat de titel de afgelopen maanden heeft gehad met de terugkeer van veel spelers naar het vierde hoofdstuk samen met Forza Horizon 5. Daarom lijkt het zelfs in combinatie met de zomeraanbiedingen het juiste moment om dit fantastische hoofdstuk van de Forza Horizon-serie aan je bibliotheek toe te voegen. Met een open-wereld benadering in de woestijn van Mexico, tonnen auto’s en natuurlijk de mogelijkheid om met je vrienden te spelen. En met CDkeyNL kun je direct nog meer besparen.



ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES MET CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN