Top Voetbalspellen om te Spelen Tijdens UEFA Euro 2024 Wedstrijden

28 mei 2024 om 18:00 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties
Top Voetbalspellen om te Spelen Tijdens UEFA Euro 2024 Wedstrijden

Met het Europees Kampioenschap Voetbal 2024 bijna voor de deur, zijn veel fans van ’s werelds populairste sport benieuwd wie er tot kampioen van Europa zal worden gekroond. Deze 17e editie van de UEFA Euro wordt gehouden in Duitsland en begint op 14 juni 2024 tegen Schotland. Terwijl we wachten op dit geliefde evenement, hebben we een lijst samengesteld met enkele van de leukste voetbalthema’s om in de stemming te komen!



Top Voetbalspellen om te Proberen terwijl je Wacht op de UEFA Euro 2024

Net op tijd voor de start van de UEFA Euro 2024 hebben we een lijst samengesteld van 5 voetbalthema’s die een verscheidenheid aan gameplay en inhoud bieden, van klassieke ervaringen tot meer managementopties en zelfs unieke of eigenzinnige opties. 5 fantastische spellen voor elke smaak terwijl we wachten op de aftrap van deze langverwachte 17e editie van het Europees Kampioenschap Voetbal!


EA SPORTS FC 24

Zeker het beroemdste en meest gerenommeerde voetbalspel ter wereld, met een nieuwe naam die nog steeds alle FIFA-licenties en meer brengt. Niet alleen met een nieuw sportseizoen, maar ook met de toevoeging van de damesafdeling in Ultimate Team, Speelstijlen en de altijd centrale multiplayercomponent.



Football Manager 2024

Football Manager 2024 is de meest managementgerichte en uitgebreide alternatieve voetbalgame geworden. Met een serie die de afgelopen jaren veel belangstelling heeft gekregen van veel spelers dankzij de tactische functies en de achter-de-schermen componenten. Alles vernieuwd met verbeteringen op alle fronten en de toevoeging van modi zoals Real World en My World voor de Carrière modus.



Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Captain Tsubasa is zeker de beroemdste voetbal anime ter wereld en voor velen ook het startpunt voor hun passie voor de sport. Deze videogameversie van Tamsoft en uitgegeven door Bandai stelt ons niet alleen in staat om iconische combinaties en krachtige aanvallen uit de serie te ontketenen, maar ook om enkele van de iconische wedstrijden uit de serie opnieuw te beleven, door in coöp met een vriend te spelen.



Pro Soccer Online

Een early access game van het kleine team van Skywall Studios LLC, dat een echt unieke voetbalervaring biedt. Pro Soccer Online biedt een voetbalspel in de eerste of derde persoon gebaseerd op je input en dus op de spel fysica. Een zeer competitief maar ook erg leuk spel, vooral als je het met vrienden speelt. Je kunt ook wedstrijden spelen met maximaal 22 spelers (11vs11)!



Mario Strikers: Battle League

Zelfs de beroemdste loodgieter ter wereld kan niet wegblijven van voetbal en sluit zich aan bij zijn vrienden en vijanden in een zeer eigenzinnige versie van 5v5 voetbal genaamd Strike. In Strike hangt winnen af van wie de meeste doelpunten scoort, maar verschillende power-ups zullen ook een belangrijke rol spelen, met elk personage dat zijn eigen statistieken heeft en een Hyper Strike die voor 2 doelpunten telt als hij wordt gescoord.



ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN DE LAATSTE AANBIEDINGEN OVER JE FAVORIETE GENRES MET CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN