The Eternal Cylinder Kopen Steam-account Prijzen vergelijken

Wat is een The Eternal Cylinder Steam-account?

Een The Eternal Cylinder Steam-account is een account van iemand dat het spel The Eternal Cylinder heeft gekocht op het Steam-platform. Het spel is beschikbaar in de Steam-bibliotheek van dit account; zodra het is gedownload, kun je het spelen.

Hoe werkt een The Eternal Cylinder Steam-account?

Op dit Steam-account is The Eternal Cylinder beschikbaar in de bibliotheek. Vergeet niet het wachtwoord voor dit nieuwe Steam-account en de bijbehorende e-mail te wijzigen. Familiedeling is ook een optie, waarmee je het spel direct kunt spelen vanaf je eigen account.
Sommige spellen zijn NIET GESCHIKT voor gezinsdeling, wat betekent dat je ze niet kunt delen met je hoofdaccount.


Release datum
13 oktober 2022
Officiële website
Ontwikkelaar
Ace Team
Uitgever
Good Shepherd Entertainment
Activatie
Platformen
PC
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur Platformer Survival Puzzel Ruimtewezens ... Open wereld Thirdperson Surrealistisch Rijke verhaallijn Verkenning Actie-avontuur Sfeervol Singleplayer Kleurrijk Schattig Verteller Kindvriendelijk Puzzelplatformer Inventarisbeheer

OVER DIT SPEL


Verken een onvergetelijke buitenaardse wereld vol vreemde levensvormen en surrealistische omgevingen terwijl je de controle hebt over een kudde vertederende Trebhumwezens. Leer hoe je obstakels kunt overwinnen, nieuwe biomen kunt verkennen en kunt overleven op een gevaarlijke planeet door tientallen mutaties te ontdekken.

 
  • Een wijde, open wereld met vier verschillende biomen, elk met verbazingwekkende planten en ongewone dieren. Het zal onmogelijk zijn om de wonderen of verschrikkingen te vergeten die in het verschiet liggen.
  • Telkens als De Cilinder tot leven komt, wordt er meer van je mooie planeet verpletterd onder het gewicht van de oude vernietiger. Terwijl hellingen en bergen worden platgewalst, waardoor er geen plaats is om te schuilen, vallen bomen om, waardoor er belemmeringen zijn om te ontsnappen. Rennen is je enige hoop om te overleven!
  • Elke Trebhum heeft toegang tot meer dan 50 mutaties die hem in staat stellen te vliegen, tornado’s te laten ontploffen, spikes te laten ontspruiten en nog veel meer. Dit maakt Trebhum’s verschillende tactieken mogelijk om elke moeilijkheid die ze tegenkomen te overwinnen! Bovendien geeft elke mutatie de Trebhum een apart uiterlijk, wat resulteert in een gevarieerde reeks vertederende soorten die zijn ontworpen voor maximale overleving in Trebhum-kuddes.
  • De oude kennis van de Trebhum wordt bewaard in geheime toevluchtsoorden die door eerdere generaties zijn opgericht en worden bewaakt door uitdagende uitdagingen. Zoek deze toevluchtsoorden omdat zij het laatste bastion van hoop zijn voor uw planeet.
  • De Cylinder heeft de gruwelen voortgebracht die bekend staan als Servants, die alles wat natuurlijk is op aarde teisteren, uitroeien en verorberen, terwijl ze niets achterlaten. Vermijd deze monsters zoveel mogelijk!
  • Trebhum kunnen nu vlammenstralen uit hun stam schieten dankzij een nieuwe, brandgevaarlijke mutatie. Deze vaardigheid waarschuwt elk roofdier dat Trebhum misschien te heet zijn om te eten (vooral voor degenen met een vacht!
  • Je pad naar verlossing wordt levensechter en boeiender dan ooit met de nieuwe 4K-ondersteuning en ray tracing-technologie van The Eternal Cylinder! Geniet veel levendiger van deze prachtige planeet!

Minimum:


  • OS: Windows 10 (64 bits)
  • CPU: Intel Core i5-4460
  • RAM: 8 GB
  • HDD: 8 GB
  • GPU: NVIDIA GTX 770
  • DirectX: 11

Aanbevolen:


  • OS: Windows 10 (64 bits)
  • CPU: Intel Core i5-7600
  • RAM: 16 GB
  • HDD: 9 GB
  • GPU: NVIDIA GTX 1070
  • DirectX: 11
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Steam Account. You will receive the login and password for a Steam Account to download your game
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van The Eternal Cylinder

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van The Eternal Cylinder op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of The Eternal Cylinder uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen