De Top Games Zoals Tekken 8 op Switch

<- Spellen Zoals Tekken 8

De Top Games Zoals Tekken 8 op Switch

Lees dit bericht in :


1. Super Smash Bros Ultimate

 

Maak je klaar voor de ultieme game-ruzie! Verpletter meer dan 80 iconische personages, waaronder Mario, Pikachu, Cloud Strife en zelfs Steve van Minecraft, in een chaotische viering van de gamegeschiedenis op levendige arena’s. Beheers nieuwe levels, modi en items terwijl je strijdt voor de roem en de felbegeerde Smash-kroon – de grootste crossover-vechter blijft indruk maken!


2. Mortal Kombat 1

 

Bereid je voor op een vurige confrontatie in het nieuwe tijdperk van Mortal Kombat, geleid door Fire God Liu Kang! Van klassieke vechters zoals Scorpion en Raiden tot nieuwe gezichten zoals Takeda en Peacemaker, neem deel aan overdreven Fatalities en intense gevechten in een opnieuw bedachte wereld. Terwijl oude rivalen en onverwachte bondgenoten botsen, hangt het lot van de Kombat League aan een zijden draadje – maak je klaar voor chaos of suprematie!


3. Dragon Ball FighterZ

 

Dragon Ball FighterZ is een opwindend vechtspel waarin je een droomteam van iconische Dragon Ball-personages samenstelt en het uitvecht in dynamische 2.5D-arena’s. Ontketen adembenemende combo’s, voer strategische tegenaanvallen uit en aanschouw epische supermoves voor een klinkende overwinning. Denk aan Street Fighter, Mortal Kombat en Marvel vs. Capcom, maar met levendige anime-geïnspireerde graphics, authentieke Dragon Ball voice-acting en elektrificerende tag-team actie. Maak je klaar voor een adrenaline-gedreven game-avontuur!


4. Street Fighter 30th Anniversary Collection

 

Ga op avontuur in een arcade met 12 legendarische Street Fighters! Beheers iconische moves zoals Ryu’s Hadoken en Blanka’s Electric Thunder in klassiekers als SFII en Alpha. Laat je onderdompelen in een museum van de geschiedenis van vechtgames, waarbij je de evolutie van Street Fighter ontdekt aan de hand van karakterkunst, ontwerpdocumenten en geheime achter-de-schermen details. Ga de strijd online aan in vier iconische games – test je combo’s tegen de wereld in Street Fighter II Hyper Fighting, Super SFII Turbo, SF Alpha 3 en SFIII: Third Strike. Maak je klaar om de glorie opnieuw te beleven en de virtuele arena te domineren!


5. SNK Heroines: Tag Team Frenzy

 

Bereid je voor op droomteamgevechten! Koppel de iconische meiden van SNK zoals Mai & Athena of Kula & KOF XI’s Kula Diamond in 2v2-gevechten vol explosieve aanvallen en flitsende finishes. Geniet van eenvoudige combo’s en intense actie terwijl je speciale moves uitvoert met één knop. Geen ervaring vereist in vechtgames – bedenk gewoon strategieën met je teamgenoot om verwoestende Dream Finishes uit te voeren. Met talloze kostuums en schattige chaos gegarandeerd, kleed je heldinnen aan in schattige outfits en ga de strijd aan in speelse omgevingen vol interactieve elementen. Het wordt een feestelijke strijd die je niet zult vergeten!


6. Ultra Street Fighter II: The Final Challengers

 

Bereid je voor op old-school knokpartijen met een strakke HD-afwerking! Laat je vechtgeest herleven met de klassieke cast van Street Fighter II, samen met twee vurige nieuwkomers, Evil Ryu en Violent Ken, die schitteren in heldere HD. Beheers aangepaste gameplay, verken nieuwe modi en duik in online gevechten in het ultieme jubileum van het 30-jarig bestaan van de franchise. Dit is niet het Street Fighter van je vader, maar die Hadokens prikken nog steeds even zoet!


7. Power Rangers: Battle for the Grid

 

Maak je klaar voor Morphin’ Time! Rangers uit het hele multiversum botsen in 3v3 tag-gevechten en ontketenen iconische moves en Megazord-gekte. Beheers combo’s, teamwork en assists om rivalen van Mighty Morphin tot Beast Morphers te overwinnen in deze epische Power Rangers-showdown!


8. BlazBlue: Central Fiction

 

Bereid je voor op de afrekening! Strijd met iconische BlazBlue-vechters in een multiversum-overspannende confrontatie, zwaaiend met laaiende Drives en het ontketenen van verwoestende Astral Heats. Duik in het rijke verhaal van de Azure Saga, waar verleden en toekomst botsen en het lot van de realiteit aan een zijden draadje hangt. Pas je vechtstijl aan, verken ingewikkelde mechanica en beklim de ranglijst in deze ultieme BlazBlue-confrontatie!

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen