The Day Before Is Terug – Maar Sommige Spelers Zijn Skeptisch

29 november 2023 om 19:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties
The Day Before Is Terug - Maar Sommige Spelers Zijn Skeptisch  

Belangrijke Feiten

  • The Day Before van Fntastic wordt uitgebracht op 07 december 2023
  • Het spel wordt gelanceerd in de Early Access-periode voor $39 en $49 voor het volledige spel
  • Het team heeft de naam veiliggesteld en is toegewijd om aan het spel te werken; de consoleversie wordt aangekondigd bij de volledige release
   

Met een onverwachte wending op de pagina van 20 november (X) van een berucht gamestudio, die de afgelopen jaren veel gespreksstof was, werd de releasedatum van hun spel aangekondigd. Het is Fntastic met hun spel The Day Before, de Survival MMO die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld, die de aandacht trok van veel spelers, maar hoop en vertrouwen werden verpletterd door verschillende slechte PR-keuzes, meestal neerkomend op leugens door hun tanden.

  Officiële wereldwijde aankondiging van The Day Before door Fntastic  

Bevestiging van de naam The Day Before

 

Eerst onthuld in 2021, maakte The Day Before indruk met interessante beloften, en bood een post-apocalyptische ervaring met zombies in een open wereldkaart, die sterk leek op The Division van Ubisoft. Oorspronkelijk gepland voor juni 2022, werd het spel meerdere keren uitgesteld, telkens geconfronteerd met nieuwe problemen.

Dit, samen met nepgameplay, ad-hoc gemaakt en gemarkeerd als in-game beelden, zorgde voor negatieve reacties en algeheel wantrouwen in Fntastic en de uitgever Mytona. De druppel was het verwijderen van de video’s nadat de community ontdekte dat de ontwikkelaars de naam van het spel, The Day Before, niet hadden veiliggesteld, wat in theorie een van de eerste dingen zou moeten zijn voordat ze enige “gameplay”-trailer tonen.

Nou, dit werd eindelijk aangepakt op 1 november op hun Twitter-pagina, waarbij niet alleen het eigendom van de naam werd bevestigd, maar ook het releasedoel als Early Access, herstel van de Steam-pagina, prijzen en plannen voor de toekomst.

  Bevestiging van Mytona en Fntastic van het veiligstellen van de naam en officiële verklaring  

De trailer van 1 november

 

Naast deze bevestiging, die ruim 5 maanden na vrijwel radiostilte en dergelijke kwam, bracht het team van Fntastic een trailer uit. De titel werd gepresenteerd als een Survival MMO met PvP-integratie, gesitueerd aan de oostkust van de VS na een dodelijke pandemie. Hoewel het spel zich afspeelt in New Fortune City met een gescript begin, waarbij we worden gered door de Woodberry Colony. Dit maakt het de veilige zone/startgebied.

Daarna toont de trailer het lootmechanisme, evenals het inventarissysteem en een beetje PvP-actie. Het laat ten slotte missies, uitrusting en aanpassing zien, evenals nevenactiviteiten, auto’s en zelfs een hele ranch om je huis te bouwen.

   

De scepsis van de gemeenschap

 

Gezien het trackrecord van Fntastic is het geen verrassing dat het gemeenschapsfeedback tot nu toe varieert van voorzichtig optimisme tot volledige ontkenning dat het spel zelfs maar echt is op dit moment. Iets dat niet gemakkelijk kan worden weggewuifd als kinderachtig, gezien we nog steeds geen echte gameplaysectie hebben gezien met echte in-game beelden en niet alleen inhoud die ad-hoc is gemaakt.

Bovendien heeft de trailer, die het engagement van het team in een beter daglicht had moeten stellen, zijn eigen problemen. Van opvallende voorgeproduceerde scènes, ver verwijderd van de belachelijk gedetailleerde en voor de hand liggende scènes van eerder, belachelijk minimale gebruikersinterface, zelfs voor bepaalde dingen zoals het aanpassen van het huis, stijve animaties gecombineerd met vloeiende die de vraag oproepen naar het gebruik van activa uit de UE-winkel. En de kers op de taart is het gebruik van een AI-stem om de presentatie te vertellen.

  Scepsis van de gemeenschap, voorbeeld van de Australische YouTuber ToastedShoes  

GEÏNTERESSEERD IN THE DAY BEFORE? KOOP HET GOEDKOOP MET CDKEYNL


 

CDkeynl is de beste plek om de beste games tegen de laagste prijzen te kopen, en we hebben zelfs een browserextensie die je helpt de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Download de gratis Allkeyshop Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.

Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

 

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow

Meer relevante artikelen