Koop Dune Imperium CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Dune Imperium Key?

Een Dune Imperium CD-key is een digitale sleutel waarmee je het spel kunt activeren, downloaden en direct kunt beginnen met spelen op de pc vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Dune Imperium OP PC?

Koop Dune Imperium voor de pc voor 9,70€ bij Eneba, de huidige beste prijs met 46% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Eneba-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 8 vertrouwde winkels met 10 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je pc-games te garanderen.


Release datum
13 maart 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
Dire Wolf
Uitgever
Dire Wolf
Activatie
Platformen
PEGI
--
Tags
Strategie Vroegtijdige toegang Sim Kaartspel Fantasie Vechten ... Ruimte Bordspel Veel lore Scifi Combat Leger Futuristisch Grand Strategy Economie Van bovenaf Politieke strategie Dystopisch Keuzes zijn belangrijk Ruimtesim Tafelblad Deckbuilder

OVER DIT SPEL


Stap in de betoverende wereld van “Dune: Imperium”, waar het beheersen van de kunst van strategie en diplomatie de sleutel is om de meedogenloze woestijnwereld van Arrakis te domineren.

 
  • Duik in de diepten van Dune’s ruige woestijnwereld terwijl je strategieën bedenkt en complotten smeedt om het commando over zijn onschatbare hulpbronnen en landen te grijpen.
  • Daag je strategische vaardigheden uit in een reeks conflicten die het lot van het Imperium vormen, waarbij je vitale hulpbronnen en overwinningspunten veiligstelt om je naar de suprematie te stuwen.
  • Navigeer door het ingewikkelde web van politieke intriges door allianties te smeden met machtige facties zoals de Keizer, de Ruimtegilde, de Bene Gesserit en de Fremen, of kies het pad van verraad om je eigen ambities verder te bevorderen.
  • Bouw en verfijn je kaartendeck naarmate het spel vordert, door tactisch agenten in te zetten om hulpbronnen te verzamelen en krachtige nieuwe kaarten te verwerven om de zich ontvouwende verhaallijn op Arrakis te beïnvloeden.

Early Access


Krijg direct toegang en begin met spelen; neem deel aan dit spel terwijl het zich ontwikkelt.

Minimum:


  • OS: Windows 10 (64 bits)
  • CPU: Intel Core i5-2400, AMD Ryzen 3 2200G
  • RAM: 4 GB
  • HDD: 2 GB
  • GPU: NVIDIA HD 2000 graphics
  • DirectX: 11

Aanbevolen:


  • OS: Windows 10 (64 bits)
  • CPU: NVIDIA GeForce 8800 GT, ATI Radeon HD 4850
  • RAM: 8 GB
  • HDD: 5 GB
  • DirectX: 11
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Early Access
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Dune Imperium

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Dune Imperium op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Dune Imperium uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen