Koop THE FINALS Xbox Series Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een THE FINALS Key?

Het is een activeringscode, ook wel Cdkey genoemd, waarmee je THE FINALS kunt downloaden op de Xbox Series X|S vanaf Microsoft Store.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR THE FINALS OP Xbox Series X|S?

Koop THE FINALS voor de Xbox Series X|S voor NTP bij Cdkeynl.nl, de huidige beste prijs met 0% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Cdkeynl.nl-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 0 vertrouwde winkels met 0 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je Xbox-Series-games te garanderen.


Release datum
8 december 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Embark Studios Ab
Uitgever
Embark Studios Ab
Activatie
Platformen
PEGI
--
Tags
Shooter

OVER DIT SPEL


Pas je weg naar de overwinning aan door te kiezen uit een verscheidenheid aan vaardigheden die verschillende lichaamsbouwen en een uitgebreid scala aan wapens en gadgets omvatten. Of je nu neigt naar een sluwe benadering met een katana of de explosieve strategie om gebouwen te slopen, de beslissing ligt volledig in jouw handen. Laten we ontdekken of je het tot DE FINALES kunt maken.

 
  • Ga voorbij het conventionele domein van gevechten en benut het potentieel van milieudestructie. Van het in brand steken van arena’s tot het omverwerpen van structuren, manipuleer strategisch de virtuele wereld tot je beschikking. Het gaat niet alleen om het overhalen van trekkers; het gaat erom structuren neer te halen en de wereld zelf als je wapen te gebruiken.
  • In DE FINALES is precisie bij het richten en schieten slechts het begin. Het gaat erom kansen te benutten, landschappen te veranderen en zelfs zorgvuldig ontworpen arena’s die zijn geïnspireerd op echte locaties te slopen. Bevrijd jezelf van de beperkingen van traditionele gevechten, omarm tactische mogelijkheden om je tegenstanders te slim af te zijn en te overtreffen.
  • Als deelnemer stap je niet zomaar in een spel; je begint aan de kans van je leven. Met de wereld als jouw publiek wacht wereldwijde roem op de dappersten en meest opvallenden.
  • Maak van iconische arena’s jouw domein, geniet van ongekende vernietiging en toon je tactische bekwaamheid om een plek in DE FINALES te verzekeren, en emergeer als de volgende wereldster. Heb je wat nodig is voor de uitdaging? De schijnwerper roept je, klaar om door jou te worden gegrepen!

Voor deze game is mogelijk een abonnement op Xbox Live Microsoft vereist.

Vergelijk onze verschillende abonnementsprijzen door onze Xbox Live-abonnement catalogus te bezoeken.

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten

Prijsgeschiedenis van THE FINALS

Onze Xbox game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van THE FINALS op Xbox in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of THE FINALS uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen