Koop Thunder Ray PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Thunder Ray Key?

Het is een activeringscode, ook wel Cdkey genoemd, waarmee je Thunder Ray kunt downloaden op de PlayStation 4 vanaf het PSN (PlayStation Network).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Thunder Ray OP PS4?

Koop Thunder Ray voor de PS4 voor 6,82€ bij PS Store US, de huidige beste prijs met 0% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of PS Store US-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 5 vertrouwde winkels met 5 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je PS4-games te garanderen.


Release datum
14 september 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Purple Tree S R L
Uitgever
Purple Tree S R L
Activatie
PEGI
12
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


“Thunder Ray” dompelt je onder in een retro arcade boksavontuur in een universum dat knettert van energie. Neem het op tegen een scala aan tegenstanders uit het hele heelal, gebruikmakend van bliksemsnelle reflexen en verwoestende speciale manoeuvres. Stijg naar de top als de onbetwiste kampioen door je elektrificerende vaardigheden los te laten in de ring.

 
  • Ontketen de elektrificerende kunst van de Thunder-technieken, waardoor de arena oplicht met uitbarstingen van rauwe kracht vergelijkbaar met bliksemschichten. Neem de controle over de ring met je hypnotiserende gevechtsfinesse en laat een spoor van overwinningen achter dat knettert van ongeëvenaarde intensiteit.
  • Reis door de grenzeloze ruimte en neem deel aan epische gevechten op Galactische Podia tegen een myriade aan tegenstanders. Van levendige stadsgezichten tot buitenaardse terreinen, toon je dominantie als de ultieme kampioen van het heelal.
  • Duik in de elektrificerende wereld van arcade-boksen, waar elke manoeuvre je toewijding en veerkracht toont. Beheers het podium met je ongeëvenaarde snelheid en strategisch inzicht, en druk je stempel als de topkampioen.
  • Betreed de meedogenloze arena, waar bloed en geweld heersen en alleen de meest meedogenloze tegenstanders overleven. Ontwaak je oerinstincten, en gebruik ongetemde woede om vernietigende, botbrekende slagen te ontketenen.

Thunder Ray Forgotten Duels


Ervaar Thunder Ray: Vergeten Duels, waar je als Thunder spannende gevechten tegen menselijke rivalen zult spelen, met bliksemsnelle gameplay en strategische gevechten om de ring te domineren.

 
  • Speelbaar personage: Thunder Stap de ring in als Thunder en neem deel aan originele gevechten tegen menselijke tegenstanders, ervaar adrenaline-gevulde actie.
  • Gameplaykenmerken: Geniet van handgemaakte 2D-animaties, beheers de speciale aanvallen van Thunder, regeer over de dynamische arcadeboksscene, reis door Galactische Stages, word een kampioen van het universum, leer de meest brute technieken te verslaan en ervaar intens, bloederig en wild gameplay.
  • Gameplay-ervaring: Met bliksemsnelle gameplay vertrouw je op snelle reflexen en scherpe strategieën om inkomende stoten te ontwijken en verwoestende combinaties te leveren, test je vaardigheden tegen verschillende tegenstanders met unieke vechtstijlen en handtekeningsmoves.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Standard Edition

Thunder Ray prijs en historische dieptepunten

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Thunder Ray op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Thunder Ray uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen