spiderweb spiderweb

Koop Wayfinder PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Wayfinder Key?

Het is een activeringscode, ook wel Cdkey genoemd, waarmee je Wayfinder kunt downloaden op de PlayStation 4 vanaf het PSN (PlayStation Network).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Wayfinder OP PS4?

Koop Wayfinder voor de PS4 voor --€ bij Cdkeynl.nl, de huidige beste prijs met 0% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Cdkeynl.nl-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 0 vertrouwde winkels met 0 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je PS4-games te garanderen.


Release datum
17 augustus 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Airship Syndicate
Uitgever
Digital Extremes
Activatie
Platformen
PC, PS5, PS4
PEGI
12
Tags
--

OVER DIT SPEL


Wayfinder is een third-person action-adventure MMORPG ontwikkeld door Airship Syndicate. Stap in de schoenen van een Wayfinder en ontgrendel hun krachten terwijl je je pad en speelstijl kiest en tegelijkertijd een vijandige kracht terugdringt die je wereld heeft overgenomen. Bundel krachten met vrienden om je krachten te versterken en beheer je avonturen online met een uitgebreide selectie aan aanpassingsmodificatoren, terwijl je de meeslepende wereld verkent en waardevolle materialen verzamelt om te creëren.

 
  • Hanteer de chaos en benut de kracht van een machtige Wayfinder, gebruikmakend van verschillende unieke vaardigheden, variërend van arcane magie en dodelijke melee wapens tot krachtige technologie. Na verloop van tijd zul je er een vinden die aansluit bij jouw voorkeursstijl van spelen.
  • Gebruik een mysterieus apparaat genaamd een somberheid dolk om deuren binnen te gaan die je unieke modificateuren en uitdagingen bieden, terwijl je de wezens die je jaagt, de bazen die je tegenkomt en de materialen die je kunt verzamelen, aanpast. Bij elke jacht en expeditie in de somberheid ontdek je nieuwe locaties, wezens en materialen.
  • Maak gebruik van deze om nieuwe wapens en uitrusting te creëren en de krachten van jouw Wayfinders te ontketenen. Verzamel elk wapen en elk appartementsitem, lees elk boek en ontdek alle locaties om jouw atlas compleet te maken.
  • Wayfinders zijn samen sterker, of het nu gaat om het vormen van het perfecte team voor gevaarlijke expedities of het toevoegen van appartementbonussen om een buurt te versterken. Elke sociale interactie zal bijdragen aan jouw voortgang.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten

Wayfinder prijs en historische dieptepunten

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Wayfinder op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Wayfinder uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen