Koop Garden Life Xbox One Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Garden Life Key?

Het is een activeringscode, ook wel Cdkey genoemd, waarmee je Garden Life kunt downloaden op de Xbox One vanaf Microsoft Store.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Garden Life OP Xbox One?

Koop Garden Life voor de Xbox One voor NTP bij Cdkeynl.nl, de huidige beste prijs met 0% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Cdkeynl.nl-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 0 vertrouwde winkels met 0 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je Xbox-One-games te garanderen.


Release datum
22 februari 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
Stillalive Studios
Uitgever
Nacon
Activatie
PEGI
3
Tags
Sim

OVER DIT SPEL


Betreed “Garden Life”, waar je belast bent met het revitaliseren van een verlaten gemeenschapstuin. Interacteer met de buren, voltooi taken en verdien beloningen om de mysteries van dit vergeten paradijs te onthullen.

 
  • Krijg direct toegang tot elk aspect van je tuin, van zaden tot ornamenten, in een modus die je verbeelding bevrijdt. Vorm je visie zonder beperkingen, waardoor het landschap wordt gevormd om je droomontwerpen te weerspiegelen. Laat je creativiteit bloeien terwijl je nieuw leven in elke hoek van de tuin blaast.
  • Ervaar het wonder van procedurele groei binnen het botanische rijk van Garden Life. Elke plant gedijt op zijn eigen unieke manier, gevormd door een geavanceerde simulatie. Bekijk hoe flora zich dynamisch aanpast aan hun omgeving, sommige zelfs klimmen wanneer ze in de buurt van specifieke structuren zijn. Verken de subtiliteiten van de natuurlijke kunst terwijl je je tuinheiligdom cultiveert.
  • Richt een winkel op op het bruisende dorpsplein en presenteer je bloemen aan enthousiaste klanten. Verkoop bloemen en prachtige boeketten om je tuinierinspanningen te financieren, en ontgrendel nieuwe schatten in de winkel. Verhoog je bijdragen door bloemen te doneren voor grote bloemensculpturen, strijdend om charmante prijzen. Omarm de ondernemersgeest terwijl je schoonheid en gemeenschap cultiveert binnen Garden Life.

Voor deze game is mogelijk een abonnement op Xbox Live Microsoft vereist.

Vergelijk onze verschillende abonnementsprijzen door onze Xbox Live-abonnement catalogus te bezoeken.

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten

Prijsgeschiedenis van Garden Life

Onze Xbox game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Garden Life op Xbox in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Garden Life uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen