Expedition Zero – Winter Survival Horror Game Nu uit

5 april 2022 om 13:08 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Trek de stoute schoenen aan in Expedition Zero en trotseer de barre kou terwijl je in leven probeert te blijven van een monster dat op je jaagt.

Door   Author Merc  Merc  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Compare Game Price  

tinyBuild heeft zijn nieuwe survival horror game Expedition Zero gelanceerd, en je kunt het spel nu op PC krijgen via Steam, Epic Games, en GOG.

Expedition Zero laat je spelen als een Sovjet ingenieur die de enige overlevende is van een verkeerd afgelopen expeditie. De game speelt zich af in het landelijke Siberië en met schaarse middelen moet je alles op alles zetten om te overleven – zowel de strenge winter als het vreselijke bosmonster dat zich daar schuilhoudt.

   

De locatie van het spel is een bos waar zich verlaten onderzoeksfaciliteiten schuilhouden. Deze werden vroeger door het Sovjet-leger gebruikt om wrede en mysterieuze onderzoeken en experimenten uit te voeren. Deze verlaten faciliteiten komen je goed van pas als je je technische vaardigheden gebruikt om grondstoffen te verzamelen en materialen te verzamelen voor het maken van wapens. Deze materialen kun je ook gebruiken voor je eigen onderzoek als je probeert te ontdekken wat er achter de anomalie zat, waar de faciliteiten voor dienen en welke monsters er buiten op de loer liggen.

  expedition zero price  

Overleven is ook een onderdeel van het spel, en er zijn beperkte grondstoffen. Je kunt hutten bouwen waar je kunt bijkomen en uitrusten voor de dag. Terwijl je de buitenlucht verkent, word je beschermd door een mecha-pak dat je kunt upgraden met apparatuur die in de verlaten gebouwen is achtergelaten. Naarmate de dag verstrijkt, ontdek je de zwakte van het monster en kun je hem het hoofd bieden in een duel wanneer je daartoe in staat bent.

  expedition zero monster  

Je kunt de goedkoopste prijzen van Expedition Zero hier bekijken:

 

 

RELEVANTERE ARTIKELEN