Syberia: The World Before – Kate probeert Dana’s identiteit te ontrafelen in Launch Trailer

19 maart 2022 om 12:20 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Microids onthulde de launch trailer voor Syberia: The World Before, met het nieuwe avontuur van Kate Walker terwijl ze probeert de identiteit van Dana Roze te ontrafelen.

Door   Author Merc  Merc  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Compare Game Price  

Syberia: The World Before speelt zich af in het creatieve universum van Benoît Sokal, en plaatst je in de schoenen van twee vrouwen die afkomstig zijn uit twee verschillende tijdlijnen. Kate Walker, die we het meeste te zien krijgen in de launch trailer, komt uit het jaar 2004 en is afkomstig uit New York. Ze is gevangen gezet in een zoutmijn, maar overleeft het en is nu op zoek naar meer over haar identiteit.

   

In de trailer zien we ook Dana Roze uit 1937 die ervan droomt pianiste te worden, maar dat wordt langzaam overschaduwd door een fascistische dreiging. Ook zien we de mensen om Dana heen in haar tijd, waaronder de Alpinist Leon Kobatis.

  syberia the world before leon kobatis  

Naarmate het verhaal vordert over twee verschillende tijdlijnen, zullen spelers in staat zijn om te spelen als Kate of Dana. Hierdoor kunnen spelers elk van hun verhalen ervaren terwijl ze zich ontvouwen.

In de trailer kwamen ook enkele puzzels aan bod die spelers zullen moeten oplossen, waaronder enkele locaties die ze zullen bezoeken en de verschillende personages die ze zullen ontmoeten.

  What type of game is Syberia?  

Om jullie gedachten op te frissen over wat er gebeurde vóór Syberia: The World Before, is hier nog een trailer met de gebeurtenissen uit het vorige spel, Syberia 3:

   

Syberia: The World Before is nu verkrijgbaar op PC.

 
   

RELEVANTERE ARTIKELEN