Koop Soulstice PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Soulstice Key?

Het is een activeringscode, ook wel Cdkey genoemd, waarmee je Soulstice kunt downloaden op de PlayStation 5 vanaf het PSN (PlayStation Network).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Soulstice OP PS5?

Koop Soulstice voor de PS5 voor 29,99€ bij Amazon.fr, de huidige beste prijs met 0% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Amazon.fr-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 6 vertrouwde winkels met 6 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je PS5-games te garanderen.


Release datum
20 september 2022
Officiële website
Ontwikkelaar
Reply Game Studios
Uitgever
Modus Games
Activatie
Platformen
PEGI
18
Tags
Actie-avontuur

OVER DIT SPEL


Briar en Lute, twee zussen die herboren zijn als “Chimera”, een vereniging van twee zielen met bovennatuurlijke kracht, zijn de enigen die het heilige koninkrijk Keidas kunnen redden van de verschrikkelijke dreiging van de “Wraiths”, die alles wat de warmte van het leven uitstraalt willen verteren en corrumperen.

 
  • Synergetisch gevecht: Bestuur Briar en Lute tegelijkertijd. Briar kan het slagveld domineren door dodelijke aanvalscombinaties uit te voeren, versterkt door Lute’s spectrale vaardigheden. Beheers hun vaardigheden en ontdek hun ware potentieel als Chimera.
  • Verken een stad in puin: Een scheur boven de hemel is ontstaan in de eens zo heilige stad Ilden. Briar en Lute moeten zich een weg vechten om bij de kloof te komen terwijl ze de geheimen van de Orde ontrafelen terwijl de vijanden steeds gemener en verdraaiender worden.
  • Pas wapens en vaardigheden aan: Wapens kunnen worden vrijgespeeld en worden geüpgraded naarmate het spel vordert en kunnen worden aangepast om verwoestende stijlvolle klappen te ontketenen!
  • Strijd tegen verschillende vijandelijke klassen: De verachtelijke Wraiths, Corrupted en Possessed zijn uit de wereld achter de sluier gestroomd om de wereld teisteren met corruptie.
  • Leer de waarheid over de oorsprong van de zusters: Duik in een verhaal van zusterliefde waarin Briar en Lute de waarheid ontdekken over hun verleden en hun krachten terwijl ze trouw blijven aan hun onbreekbare band.

Deluxe Edition


Soulstice Deluxe Edition is het basisspel samen met andere exclusieve deluxe content.

 
  • Soulstice
  • Soulstice OST
  • Soulstice Digitaal Kunstboek
  • Ashen Blade Item Pack:
    • 12500 Crimson Tear Shards – Verbruiksartikelen bedoeld om nieuwe wapens en vaardigheden voor Briar te verwerven.
    • 3000 Kobalt Traan Scherven – Verbruiksartikelen voor Lute om nieuwe vaardigheden vrij te spelen en haar verborgen potentieel te ontketenen.
    • 1 Emerald Tear Crystal – Een voorwerp dat een groot deel van de tijdens een gevecht verloren HP kan herstellen.
    • 1 Verdraagzaamheidsserum – Een krachtig drankje dat kortstondige onoverwinnelijkheid biedt.
    • 1 Ashes of a Fallen Chimera – Een zeldzaam voorwerp dat Briar weer tot leven wekt.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Standard Edition

Soulstice prijs en historische dieptepunten

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Soulstice op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Soulstice uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen