spiderweb spiderweb

Koop Dragons Crown Pro PS3 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Dragons Crown Pro Key?

Het is een activeringscode, ook wel Cdkey genoemd, waarmee je Dragons Crown Pro kunt downloaden op de PlayStation 3 vanaf het PSN (PlayStation Network).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Dragons Crown Pro OP PS3?

Koop Dragons Crown Pro voor de PS3 voor --€ bij Cdkeynl.nl, de huidige beste prijs met 0% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Cdkeynl.nl-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 0 vertrouwde winkels met 0 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je PS3-games te garanderen.


Release datum
--
Officiële website
--
Ontwikkelaar
Uitgever
Activatie
Platformen
--
PEGI
--
Tags
--

Over Dragon’s Crown Pro


Begin aan een epische zoektocht naar de legendarische Dragon’s Crown! Een krachtige coven van tovenaars heeft gevaarlijke ruïnes en labyrinten met elkaar verbonden in hun onophoudelijke zoektocht naar het relikwie. Verken levendige zijwaartse omgevingen en ontketen je gevechtsvaardigheden in dit avontuur terwijl je kerkers doorzoekt en de geheimen van Hydeland onthult in een vernieuwde adaptatie!

 
  • Episch avontuur wacht: Stap in de schoenen van een van de zes unieke avonturiers. Werk samen met vrienden of ga solo om de Dragon’s Crown terug te halen voordat deze in sinistre handen valt!
  • Adembenemende visuals: Dompel jezelf onder in verbluffende 4K-graphics en prachtig verfijnde geschilderde kunst, waardoor elke kerker een visueel genot wordt.
  • Orkestrale soundtrack: Beleef een vernieuwde soundtrack, opnieuw opgenomen door een live orkest, die de epische sfeer van het spel naar nieuwe hoogten tilt!
  • Co-op multiplayer plezier: Sluit je aan in lokale of online co-op modi! Ontgrendel uitdagende alternatieve kerkers na het voltooien van de eerste helft van de verhaalcampagne.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten

Dragons Crown Pro prijs en historische dieptepunten

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Dragons Crown Pro op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Dragons Crown Pro uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen